Bloggintresserade

fredag 30 september 2016

Underbara höst...


Jag älskar verkligen hösten och alla underbara färger, tog bilderna i morse i grannens hästhage!Trevlig fredag till er alla!
På återseende!
/Lotta

8 kommentarer:

Meta sa...

Ja min sann det är min färgskala som är höst. Tog en bild på min väg idag på ett rött härligt träd passade på när solen lyste så fint på det.
Ha nu ett gott slut på veckan
Kram Meta

LINDA sa...

Så snabbt det går. För en veckan sedan fanns det inte ett endaste rött löv och nu plötsligt är de över allt. Fast här ser det fortfarande rätt somrigt ut ... om man inte tittar på gräsmattan som täcks av fler eklöv för varje stormby ... Gissar att det blåser hårt även hos er.

Ha en finfin helg och hälsa O.

Kram
Linda

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Ser alldeles lysande ut. Jag är på resande fot men när jag lämnade fanns inga höstfärger hemma. Mest bara torktrötta blad som föll. Blir spännande att se om en vecka hur det ser ut då. För jag älskar också hösten och färgerna :)

Carina

Ulrika Johansson sa...

Ååå så härliga löv! Nu ska vi ut och njuta här också.
Ha en skön söndag!

Tant Otteskrufv sa...

Tack för alla underbara bilder här och på Insta! De förgyller verkligen min tillvaro :)

Millas Trädgård sa...

Underbara höstfärger! Här har de inte kommit igång riktigt. Var på Österlen i fredags och där var det mer höstlikt än på västkusten.
Allt gott
Milla

LINDA sa...

Hej!

Om du har vägarna förbi så finns det en sidoides till dig som har rotat sig fint och är hur tjusig som helst i sin litenhet.

Kram
Linda

The Swedish Wildflower sa...

Kram på dig kära Lotta och njut av höstens härliga färgprakt. Jag älskar hösten och tänker omfamna den fullt ut och bara njuta. :)

Stor varm höstkram till dig♥