Bloggintresserade

onsdag 28 september 2016

Naturens underverk.....


Idag har det verkligen blåst så därför är bilderna lite suddiga men oj vad vackert det är nu, vissa träd exploderar verkligen i rött, orange och gult, helt fantastiskt....

Hittade några ensamma rosor på strandkanten så det blev lite kameralek i blåsten, har inte varit vän med kameran på länge men idag skötte den sig ganska bra :-)Imorgon har det gått en vecka sen jag sist badade i sjön, men det blir nog inget mer bad i år för nu har tempen sjunkit och det lockar inte längre, är ända väldigt glad över den långa badsäsongen.


Ha det bäst, njut av hösten och på återseende!
/Lotta

6 kommentarer:

Anni sa...

Nog är lönnen underbar om hösten! Resten av året har jag ingenting för den, men nu! Dina rosbilder är också väldigt vackra, så där lite lagom höstvemodiga.

Rost och rädisor sa...

Känns som om det röda kom de senaste dagarna och nu blir jag sugen på att göra lövkransar. Så röda som på dina bilder blir nog aldrig bladen här. Det måste vara nåt särskilt med Vättern...
Idag behöver man inte längta efter bad här för man gå gå ut och ta en efterlängtad dusch istället. "Vår" bonde säger att vi fått 35 mm de senaste sex månaderna, så vi tar tacksamt emot.
Allt gott
/Anette

Nette Cecilia sa...

Men nog bor du underbart ,härliga bilder på rosen förutom det färgsprakande också ,kramen Nette

Laila sa...

Så fint! Bild nummer två är ett litet mästerverk!
Antar att det stänker ordentligt på din strand idag. Här drar det ihop sig till kuling...
Allt gott!/Laila

amo sin blogg sa...

Fantastisk vakre fargar på bilda dine.
Og så flotte bilde frå sjøen.
No regna og bles det her også, hausten er definitint her.
Men det har vore fine septemberdagar.

God helg frå Anne-Mari

Tant Otteskrufv sa...

Bara nu inte alla de vackra löven blåser väck när de precis kommit! Tänk att vatten kan upplevas så olika. Riktigt kallt vatten är ändå underbart. Att dricka :)