Bloggintresserade

torsdag 6 oktober 2016

Hundfödelsedag och höstbilder.


Idag fyller vår fina Russan 4 år.....vart tog alla de åren vägen åt?
Tror det är svårt att hitta en mer tillgiven och glad hund, en vän som aldrig säger nej till en promenad!Det sprakar om naturen nu och det är lätt att fota alldeles för många löv....
..och sist en liten höstbukett till er alla!
Må så gott och på återseende.
/Lotta

8 kommentarer:

Meta sa...

Grattis till vovven. Tyckte att det var bar ett tag sedan ni fick hem henne. Ja du var tar all tid vägen...... Härliga höstfärgen på dina bilder . Jag har inte hunnit ut än och knappt sett dom mer än här på kolonin och det är massor att göra innan vintern här på kolonin.
Ha det gott på fredagen
Kram Meta

Mantelilaakson Susanna sa...

Sa fina höst bilder med din hund!!

Ha en bra helg!
Önskar, Susanna

Beppan sa...

Fina russan! Och så vackra färger ni har!
Här har nästan alla färgsprakande löv förvunnit nu.
Och fåglarna har ätit upp rönnbären.

Studio Livskraft sa...

Grattis i efterskott till fina vovven!

och en såå vacker höstbukett :) Älskar höstfärgerna!

Trevlig helg!
/Birgitta

Laila sa...

Pussa på Russan frånTim, nio och ett halvt år nu och still going strong. Hoppas att ni också får många fina år tillsammans!
Fortsatt trevlig helg!
Laila

Anonym sa...

Underbara färger. Som den ljuvaste palett. Och väldans söt vovve. Grattis i efterskott och tusen tack för tipset till växthuset om rengöring med såpavatten. En undran... sprayar du eller använder du hink och borste/svamp? Inte ska man väl tvätta bort det efteråt... Ursäkta mina knasiga frågor. Är ju inte superkunnig i växthusvård ;) Må så gott i den ljuva hösten.

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Det är svårt att låta bli så vackra 'fotoobjekt' som höstbladen blir.... Ett försenat Grattis till Russan och grattis till en härlig bukett.

Ha det gott! Carina

bettyl-NZ sa...

The bouquet is gorgeous--thank you! Happy birthday to your loyal friend and here's to many more years. I know what you mean about taking too many photos! I do that all the time so I'm glad that digital photos don't cost to develop!