Är det något jag gillar mer än annat så är det KRÄFTOR och kan man bli annat än glad när man får 3 hinkar så där helt appropå?????
Jag kokar dem enligt min mammas gamla recept där man har ett speciellt snapsglas till salt mått, det är kul att hålla de gamla traditionerna vid liv!
Vad som sen är mindre kul är att det spöregnar när vi ska börja tröska så istället fick det bli ett synnerligen inproviserat kräftkalas med bästa grannarna!
Eftersom kräftorna var nykokta fick det bli Cajunkräftor med amandinpotatis, lök och majs som jag kokt i en mycket kryddstark buljong, när potatisen är klar lägger man i kräftorna så de blir varma och sen är det bara att hugga in! Testa det om ni har gott om kräftor för det är gott och betydligt matigare om man har hungriga gubbar som ska äta sig mätta :-)
Jag vill också hälsa mina nya följare välkomna, hoppas ni ska trivas här!
5 kommentarer:
Å det så godt ut ,det finnes ikke noe bedre en sjømat.
Det så veldig spennende ut sammen med mais og alle de godsakene.
Marit.
Det såg gott ut!
annika
OJ OJ OJ vad gott det ser ut! Ser att du använder dig av en mycket snygg "kräft duk" ,
Karla.
Det ser gott ut. Vad härligt att få tre hinkar bara helt apropå ;o)
Kram
Så gott det ser ut ,vackert på bild också .kram Nette
Skicka en kommentar