Bloggintresserade

torsdag 28 juli 2016

Solrosor!!!


Hej alla vänner, det var längesen sist! Allt är väl men sommaren går så fort och det är så mycket man vill göra. Nu måste jag iallafall visa lite solrosbilder, det börjar bli riktigt fint i vår odling nu och igår var lokaltidningen där och gjorde ett reportage, hoppas det lockar hit många plockare!
Igår började vi tröska så nu är hemestern slut, det är en underbar tid vi går in i nu, långa dagar och mycket jobb, vilket hör skörden till.
Hoppas ni njuter av sol, sommar, bad och mycket trädgårdshäng!
Ha det bäst! På återseende!
/Lotta

9 kommentarer:

Laila sa...

Vilket fint initiativ - i dubbel bemärkelse! Solrosfält är så vackra och man blir glad vid åsynen, och jag hoppas att barncancerfonden får ett rejält tillskott.
Allt gott!/Laila

Charlotta sa...

Å så härligt med solrosfält. Håller tummarna för att många kommer och plockar och ger ett bidrag. Jag får skänka bara, för det är lite för långt att åka. ♥
Ha det gott!

Hem ljuva hem sa...

Fint! Vi har några få i landet vi med. fast dom ska vi ha själva. Lycka till med skörden nu. Kraaaam Pia

Maribel sa...

Ser alldeles underbart ut.
Ha det fint /Marika

Marit Sønstebø sa...

Så vakre de er, og så flott at dere gir bort pengene til et så viktig formål!

Ha en fortsatt fin sommer!

Inger sa...

Man blir glad av solrosor och ännu gladare blev jag när jag läste reportaget, kanske inspireras även andra odlare.
Kram

Annette sa...

Vilken underbar idé, hoppas att det ger en hel del till barncancerfonden. Dina foton är lika vackra som alltid och det är roligt att läsa om hur ni tröskar. Det är så tråkigt med alla gårdar som tvingas ge upp på grund av dålig lönsamhet, så dina inlägg blir en positiv motvikt till det.

reneesfotoblogg sa...

Det kan inte hjälpas men jag blir lite lätt stressad när du prata om tröskning fast jag vet att ni är mycket tidigare än vi. Solrosorna fick vara för min del då livet tog lite olika vändningar som inte var räknat med men förhoppningsvis kommer det en ny vår och då minsann.... då ska det lysa gult hos mig också.

Carina sa...

....och solrosor som är så underbart!!!

TACK!