Bloggintresserade

söndag 3 juli 2016

Vildmorot.


Gjorde en liten bordsdekoration av denna underbara blomma. Tänk att en växt kan variera sig så mycket, den är verkligen min största favorit och jag är så glad att den växer vild på våra vägrenar.
Trevlig kväll och må så gott!
/Lotta

16 kommentarer:

Meta sa...

Vad vackert det blev De fröerna jag fick av dig har blivit så fina plantor, moroten är så kraftig och stor även i krukan jag satte för att landet inte är klart än. Vaxklockan är så stor även den i krukan.
Ha det gott och njut dabgen både i regn och sol allt behövs.
Kram Meta

Husbilen-Ellen sa...

Vilken underbart vacker krans. Funderade ikväll när vi var ute och promenerade vad det var för vacker blomma. Nu vet jag.

KajsaLisa sa...

Snyggt jobbat och med den slitna bakgrunden blev det perfekt.

Barbro sa...

Din krans är underbar. Men blommorna har jag inte en aning om. Påminner lite om rölleka eller valeriana men det kanske är någon art som inte växer här uppe, i zon 7.

Mias Mix sa...

Åh så fint du gjort! Och så fick jag lära mig en ny växt!

Helen sa...

Men WOW så vackert! Jag blev tvungen att googla vildmorot eftersom jag aldrig sett den och upptäckte att i norr så finns den inte :(. Det var synd för den är verkligen fin.

Maribel sa...

Vacker och så många varianter.
Ha det fint /Marika

Stare Ström sa...

Väldigt vacker växt och så fint du har gjort kransen!

Laila sa...

Förstår att det är en favorit, helt underbar!
Allt gott!/Laila

anemonen sa...

Wow det här var min stil på krans så vacker och skir och skör som jag då. Kanske därför jag är så glad i skirt och skört. Jättefint jobb av dig.

Lenas trädgård sa...

Ja, så vackert! Och de frön jag fick av dej, de är nu fina, höga plantor i krukor och rabatt! TACK, ska spara massor av frön till nästa säsong! Älskar dem och är så glad att jag fått tag i via dej.
Kram Lena i ösregn i Blekinge

Anonym sa...

Det där är en av mina favoritblommor också! Jag tycker de är så söta! Blev jätteförvånad när jag för inte alls längesen sökte namnet och fick veta att det var Vildmorot! :) En jättevacker bordsdekoration har du skapat! Du äar så galet kreativ!!

Rost och rädisor sa...

Det var det vackraste jag sett på länge!

Allt gott
/Anette

LINDA sa...

Fint! Vi har den här också. Fast just nu verkar det som om såpnejlikan håller på att ta över fullständigt i vägrenarna häromkring.

Hoppas att allt är bra med er!

Kram
Linda

Annette sa...

Så vacker krans, och extra fint mot den blå träbakgrunden :) Nu lärde jag mig dessutom namnet på den växten, tack för det!

Halmhatt och mamelucker sa...

Så fin krans! Nu måste jag ut och kolla i vägrenen framöver.
Kram Annika