Idag är det ju torsdag och kanske soppdag hos många, därför tänkte jag komma med ett litet efterrätts tips.
När man bara behöver laga mat till 2 personer blir det ju lite för mycket ibland och då går det ju utmärkt att göra små portionspajer istället. Här har jag använt mig av blåbär och björnbär som jag pudrat med 1 msk potatis mjöl + 1 msk socker, sen nöp jag ihop en vanlig smuldeg med havregryn och vetemjöl + en liten restbit av marsipan. Degen som blir över sparar jag i kylskåpet till det är dax för nästa efterrätt, smidigt att bara ta fram då.
och så här blev det efter 15 min i 220 graders ugnsvärme. Extra gott blir det med en klick yogurt smaksatt med lite vanilsocker.
Igår fick jag en fin award av Nette med bloggen http://nettececilia.blogspot.com/ vilket jag blev jätte glad för men jag känner att det är svårt att välja ut någon speciel att skicka den vidare till då alla jag följer är så fina så jag säger till er alla att varsågoda att ta för er.
8 kommentarer:
Mums...det ser gott ut!
Ha en fin dag! /Bea
Nydelig!!!
Du lager så mye godt!!
Jeg lagrer alle dine nydelige oppskrifter på min data;)
Ha en fin dag, klem Hanne
Mums!!
Ser mumsigt ut. Och utmärkelsen är du verkligen värd!
Håhåhå...det där såg då gott ut!! Får nog göra en liten inventering i frysen, kan ju ligga lite blåbär i något hörn och vänta...
Kram
Ser jättegott ut ,kram Nette
Vad gott det ser ut,jag blir hungrig
ha det så bra
maggan
Tack snälla för din feedback ;) vad gott det ser ut, kul att du gillar o odla, är nog dax snart o så lite här med ... Förra året hann jag inte med ;) kram
Skicka en kommentar