Bloggintresserade

måndag 7 juli 2014

Kan inte låta bli....

att plocka och skapa nya blombuketter och det bästa med zinnior och lejongap är att ju mer man plockar dessto mer blommar de !!!
Fick klippa ner en stor del av riddarsporrarna idag för de blåste omkull igår när åskvädret drog fram och just nu ser det ut att komma in ett nytt oväder över sjön så vi får se vad som händer ikväll??Hur har ni det med vädret?? Här har det varit jätte varmt, 30 grader i luften men svinkallt i vattnet, 16 grader, så det blev ett snabbdopp och nu hör jag att åskan närmar sig så nu är det dags att dra ur alla kontakter.
Ha det gott.
/Lotta

8 kommentarer:

Charlotta sa...

Det ovädret drog fram över oss också. Vi hade eftermiddagsfika ute på terassen alla på jobbet, när någon pekade och sade "nu kommer regnet" och det var en vägg med regn 50 meter bort. Alla hann inte in utan att bli blöta. Men det var välkommet med frisk luft, fick lämna jobbet piggare än när jag kom på morgonen. ;)
Hoppas din trädgård inte fick för mycket skador av ovädret.

LINDA sa...

Ja, hu vad det blåste. Jag fick springa omkring och ställa ner krukor som riskerade att blåsa omkull. Hade på känn att något var på gång och hade som tur är stängt vinterträdgården - hade nog fått skyffla ut björkfrön annars. Här kom ingen regn, men det mullrade på håll i flera timmar och blixtrade då och då. Fast nu på morgonen så tycker jag att det är en annan känsla i luften. Här är det nog 19-20 i vattnet. Men det får gärna blir lite varmare ändå.

Är så avis på dina fina buketter - du är så duktig! Måste odla lite mer att plocka ifrån :)

Kram
//Linda

Anonym sa...

Fina bilder.

LindyLou Mac sa...

Calling by today from Our World Tuesday,what beauty!

Malin Svensson sa...

Alldeles underbara buketter! Åskan kunde vi dock klara oss utan. Min vovve blir hysteriskt orolig, igår hjälpte inte ens "fyrverkerimedicinen".

Felicia sa...

gorgeous.

Laura sa...

absolutely gorgeous! I hope you will share the love up-close with I Heart Macro too:-)

maryaustria sa...

So beautiful! All these kinds and colors!