Bloggintresserade

fredag 16 oktober 2015

Blommig Fredag / Sommarens största njutning.


Sommarens största njutning var absolut den 30 juli då jag opererade bort min bröstcancer och direkt fick beskedet att den inte spridit sig! Den andra minst lika stora njutningen har varit vår lilla solrosodling med självplock. Jag har gått omkring nästan varje dag i fältet och njutit till fullo av alla skönheter, vilken glädjekälla det varit för både oss och alla som varit där och plockat. Alla fick plocka så mycket de ville och sen lägga valfri summa i en burk, kan ni tänka er att vi fick in 11 000 kronor som vi har skänkt oavkortat till Barncancerfonden. Det var min man som kom med den strålande idén att det vore kul, dels om många fick glädje av odlingen och kunde vi sen skänka pengarna till något bra så blev det ju ännu bättre.Det blev ju inga bilder från vår trädgård idag för denna lilla odling har varit den största njutningen i sommar/höst och nu ska jag åka dit och plocka en stor bukett av eftersläntrare att förgylla kvällens fest med! 
Fler sommarnjutningar hittar du HÄRÖnskar er alla en skön och vacker hösthelg!
/Lotta

15 kommentarer:

Meta sa...

Verkligen underbart att få det beskedet när man är så sårbar efter en operation Lycka till och njut verkligen av att få vara utan det otyget.
Att få ha så mycket solrosor runt sig är verkligen en stor glädje. förstår att du njuter jag älskar också de gula solarna, Tyvärr blir de inte bra hos mig har ett upp
Ha det gott
Kram Meta

Tittis trädgård sa...

Måste ha varit en härlig känsla när du fick det positiva beskedet. För cancer skapar så mycket oro och elände, det vet jag av egen erfarenhet! Solrosor är så fantastiska, måste vara en härlig känsla att stå mitt i ett gult hav. Trevlig helg!
Titti

Anni sa...

Det är så underbart att du vann striden, men banne mig är även idén med solrosorna underbar den också! Jag är säker på att alla som plockade solrosor var glada över att inte bara få blommorna utan också över att få hjälpa till i den viktiga kampen.

Som relativt ny i Blommig fredag undrar jag när länkinlägget brukar komma in? Kan Pilgrim ha glömt det idag eller brukar det komma senare?

Önskar dig en härlig helg med mycket höstsol!

Maribel sa...

Ett härligt inlägg!
Kram / Marika

Studio Livskraft sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Studio Livskraft sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Studio Livskraft sa...

Verkligen en strålande idé! och glädjande att folk är så givmilda.
Önskar er en trevlig kväll! / Birgitta

Nette Cecilia sa...

Så fint att du fick sådant besked .Jag var ju till läkaren i onsdags och jag fick remiss till allt man kan tänka sig ,igår röntgen idag labprover ,sedan det och det och det .Dom är så underbara dina solrosor ,njuter ,kramen och trevlig helg ,Nette

Villrose sa...

Da kunne du virkelig nyte sommeren!
Herlig med solsikker, særlig mange, mange :)
God helg til deg!

Gunilla Bäck sa...

Så härligt att du fick goda nyheter! Ha en fin helg!

Barfota i mossan sa...

Vilken fin sak av er att göra!! Det vore nåt för oss andra att ta efter...Skönt att operationen gick bra och att den elaka nu är borta.
Kram Katarina

Ulrika Johansson sa...

Att få det beskedet slår väl allt! Den suveräna idén för en insamling till en god sak är imponerande!
Skön söndag!

Den lykkelige Hagen sa...

Så flott!!

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Så skönt besked och känsla att kunna hjälpa andra också! Trevlig vecka! Hej Ewa :)

Veronica sa...

Vilket bra initiativ! Och vilka bra givare :)
Och vilket bra resultat för dig! Det måste kännas fantastiskt!
Och vilken otroligt vacker solrosodling!

Kram