Bloggintresserade

lördag 22 februari 2014

Hjälp!!!!

Nu behöver jag hjälp.
Jag vet inte vad som hänt men när jag ska gå in på bloggar typ Blommig Fredag där man ska länka tillbaka till sin blogg och visa sina speciella teman så ser jag inte denna "link-up" på era bloggar längre, har kollar runt på flera olika och det är samma problem överallt. Hittar ingen lösning på detta. Är det någon annan som varit ute för samma sak???
Fortsatt trevlig helg önskar jag er alla.
/Lotta

2 kommentarer:

Meta sa...

Nej det vet jag inte men det verkar som Blogger har problem av olika slag just nu. På "dagens blomma" syns inte våra bilder och igår var det ingen blå länk där alls hörde jag. mer kan jag inte säga till din hjälp.
Du får nog skriva dit och höra vad som hänt.
Lycka till och hoppas det löser sig så det inte blir bestående .
Kram Meta

Anonym sa...

Hej!
Jag brukar ha problem när jag har datorn på trådlöst men det brukar lösa sig när jag sätter in kabeln direkt till modemet. Detta brukar vara likadant på alla sajter som använder länkformulär oavsett vilken länktjänst de använder. Så verkar det trådlösa inte få kontakt byter jag anslutning. Detta gäller även om jag tittar på tv på datorn för det kan hända att det trådlösa inte orkar med. Vet inte om detta hjälper dig men man kan alltid försöka. Hoppas det löser sig och ha en skön söndag!