Bloggintresserade

torsdag 14 november 2013

Månadens favoritväxt / November


Det måste absolut bli våra sommar rudbeckior som fortfarande blommar hur fint som helst trots att de numera har fått en tjockt lager av löv omkring sig. till nästa säsong måste jag så lite nya sorter av denna favorit för det är verkligen trevligt att fortfarande ha små solar i trädgården.

Hos Anna Vattenkanna hittar du fler månadsblommor.

Utmaningen som du inte vill missa!

Ha en trevlig dag.
/Lotta

2 kommentarer:

LINDA sa...

Tack för berömmet Lotta! Kan du inte berätta mer om kursen eller tala om var jag ska gå in och läsa om den?

Så härligt med rudbeckior som fortfarande blommar. Jag har några "tomatsoppor" som börjat slå ut - de är nog alldeles förvirrade ;)

Hoppas du får en fin dag!
//Linda

PS! Det gick hur bra som helst med provtryckningen. Tog ner ett utebord och ett par stolar från vinden och slog mig ner där ute i går - kurade skymning med rådjur och vacker solnedgång framför ögonen. Så mysigt. Har vi tur så blir golvet fogat i dag eller i morgon. Det är lite som ska målas också, men så snart det är fogat har Klas gett tillstånd till att ta ner bordet som egentligen ska stå där ute. Soffan får jag vänta med liiiiite till, men nu är planen att vi ska kunna dra igång golvvärmen till första advent. Peppar, peppar och allt sånt där ;) (Som du märker kan jag babbla om det här i all oändlighet ;)

lavendia sa...

Ja det gör dom verkligen - blommar hur fint som helst. Rudbeckior är en blomma jag aldrig haft, inte tänkt på ens. Men så vackra som du visar dem, blir man nästan sugen på att skaffa.