Bloggintresserade

tisdag 4 juni 2013

Första chilisarna skördade!!!!


Nu har vi skördat de första chilisarna av "Linda" och Fireworks och nu kokas det chutney o BBQ sås för här ska grillas i kväll, det är ju sommar och A är hemma på semester så då får vi fira lite :-)


De här är inte större än lillfingernageln men de är dessto starkare!!!! De hör till årets nya bekantskaper och smaken är fruktigt god så de blir perfekta i BBQ såsen.


Idag har också de första blommorna slagit ut på de blå sockerärtorna, visst är de vackra!...och så blir det ytterligare en bild på aubergin blommorna för jag tycker de är så himmla fina...


Upptäckte också till min glädje att koriandern frösått sig fint, perfekt eftersom jag glömt att så den i år!
Blir finfint till kvällens tomatsallad.
Är också väldigt glad för idag har jag fått tillbaka min kamera, det var nog inget fel på den utan den hade av misstag blivit låst...trodde inte det fanns sådana finesser...teknikens under igen.

Önskar er alla en skön sommarkväll!

3 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Härligt med egen chili, mina är också klara. Kraaam Pia

Anna Vattenkanna sa...

Oh så gott det ser ut. Lyckliga alla ni som har växthus - mina chilisar har bara små kart ännu men de bor ju utomhus så jag får vara glad om jag kan skörda i september.

Så bra att det inte var något fel som var trasigt med kameran! Sånt kan ju bli läskigt dyrt.

Kram

Karla sa...

Hej! Jag minns att du satte chilli fröna rätt så tidigt iår, eller hur? Lyckliga dig! Jag har precis planterat om de i stora krykor för att sätta dem i växthuset...så skörda...hmmm kanske om en månad.Ha det bra och just det...aubergin blomman är också en favorit här hemma, fast jag äter så många auberginfrukt så jag köper dem istället ;-) Karla.