Bloggintresserade

tisdag 28 augusti 2012

En ny dag gryr.


Så här började min dag, steg upp medans det ännu var mörkt för att skifta i torken och fick under tiden njuta av en fantastiskt vacker soluppgång....Under tiden jag väntar på att torken ska fyllas tar jag en liten promenad längs vägen, det blir ljusare och ljusare, det enda som hörs är grannens tupp som vaknar och några gäss som skränar


och allt är så himmla vackert och rofyllt....
Tar ett nypon och lattjar lite med och så helt plötsligt är solen uppe, torken fylld och igång satt

....och jag går in för att äta frukost, och nu börjar en ny arbetsdag!
Kan man ha det bättre????

15 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken vacker morgon. Man borde kanske kliva upp till soluppgången lite oftare. Ha en skön dag.

krakel sa...

Ja morgnar är vackra. Synd bara att de är så tidigt!

Ingeborg sa...

De vakreste morgenbilder:) Tatt mens jeg sov...

annamaria sa...

Such a beautiful morning! I love so much the early hours as well. May your day be just as lovely! Thank you for the kind words and visit. I am so delighted to have met you:)

annamaria sa...

Such a beautiful morning! I love so much the early hours as well. May your day be just as lovely! Thank you for the kind words and visit. I am so delighted to have met you:)

Nilla sa...

Det låter helt underbart. Nog för att jag tror att det är ett hårt arbete ni utför. Men att få vara så nära naturen och dess skiftningar, det är livskvalitet. Jag älskar att se solen stiga upp. Och har förmånen att få se det när jag arbetar, eftersom jag arbetar natt. Dels är det så otroligt vackert när solen stiger upp över stan, och sen vet jag att jag strax ska få åka hem och sova ;o) Tack för de vackra bilderna, jag njuter!
Kram

Candy C. sa...

What a beautiful sunrise and the reflection in the water on the leaf is lovely! Thanks for sharing your morning! :)

Nette Cecilia sa...

Underbara bildskulpturer ,så är det att var uppe tidigt ,kram Nette

Livet på Vestergård sa...

Det låter verkligen som en helt fantastisk morgon och det berättar bilderna också! Jag förstår din oro när det gäller sonens militära jobb. Så är det för oss mammor, vi kommer nog alltid att få ha en viss oro med oss.
Kram Kicki

Ulrika sa...

Härliga bilder! Det är nästan så att man blir sugen på att stiga upp tidigt en dag bara för att få se det vackra ljuset. I morgon ringer väckarklockan 0500, räcker det, tro?
Ulrika

Märit i Mariehem sa...

Underbara bilder!
En skön kompensation för att du är tvungen att gå upp innan det blivit ljust!

Rigmor sa...

Förmodligen inte...att man kan ha det bättre undrade du...just att se morgonen gå över i dag, och kunna njuta av det. Det är livskvalité!! Tycker även jag, som inte är morgonpigg...Urfina bilder, känns som om man var med...
Kram kram

Maria G sa...

Underbart vackra gryningsbilder i väntan på soluppgång och ny arbetsdag. Det är inte dumt att ta vara på de små stunder som bjuds mellan varven. Du gör det utmärkt!
Ha det gott!
/ maria

Karla sa...

Hej! Vad mäktiga bilder du tog så tidig på dagen...!Kul att du gillar vad jag gör i betong! Finbetong från Jem o Fix använder jag mig av för den är billigast(typ 45 kr / säck). Det finns bättre finbetong med mindre sten i på andra ställen med, fast dyrare. Om du får tid nån gång så kan du gå in på mina etiketter om betong och min sida om hur det kan gå till när man gjuter för första gången...
Kram från mig och ha det bra, Karla.

Cici sa...

å vilken underbar morgon... passar kanske bra att sjunga till dina vackra morgonbilder. Tack för att jag fick följa med på din morgonpromenad.