Bloggintresserade

onsdag 29 augusti 2012

Äntligen badvarmt igen.


Efter 5 mm nattregn kom solen tillbaks och jag upptäckte till min glädje att det var 18 grader i vattnet så efter att ha fyllt en silo med kliande vete kunde det inte bli bättre än ett dopp i sjön vilket var längesen nu!
Hoppas det inte är sommarens sista!Passade också på att göra lite pynt till köket, vilket behövs eftersom det är skralt med krukväxter så här års :-) Nu är kl 18.30 och det har nog torkat upp så mycket att vi kan ut och tröska av några lass vete igen.
Helknäppt skördeväder i år.......

9 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Här väntar bönderna på skördeväder ,dom har inte börjat ännu men så blev ju sådden sen i år pga regnet .Tänk att du badat idag ,vilken härlig sten bild .Rosorna i hjärtat är ju jättevackra borde prova det där ,kram Nette

Gela sa...

Visst är det härligt att ta ett dopp när man är så där varm efter att ha arbetat ordentligt. Lycka till med skördandet ikväll, vackert hjärta du gjort. Ha det bra/Gela

Carolin sa...

Vi har också haft underbart sommarväder idag :) HÄRLIGT! Lycka till med skörden! / Carolin

Min plats i solen sa...

Vad mysigt med ett dopp! Här blev det också varmt och gott idag. En liten extra dos av skön sommar. Imorgon är det dock dags med regn och åska igen. Det svänger snabbt.

Tack snälla Lotta för dina fina ord hos mig!♥ Det är inte lätt det där när man vill så mycket men tiden inte räcker till. Men jag ska försöka släppa det där dåliga samvetet och bara fortsätta känna glädje. :)

Sköt om dig och lycka till med skörden!

Kram Lotta

Ps. Underbara bilder som alltid!♥

Ingeborg sa...

Så deilig med et bad, dette ble jo et sommerinnlegg fra deg:)

Törnrosa sa...

Jag väntar allt tills det blir 25 grader i vattnet, jag. Alltså, aldrig något bad i Sverige, inte. Om det inte är i badkaret, förstås. Badkruka? Jag? Hmm, yesss. Tillstås.
Hej från Törnrosa

Tiger sa...

Inte illa med ett Vätternbad när det snart är september! Och jag som tyckte att det var för kallt i poolen med 25 grader... ;-) Men så var jag inte hemma förrän på kvällen när det var kyligare ute. Hade man varit ledig mitt på dagen så kanske det hade blivit ett dopp...

Sensommarhälsningar
Elisabet

Candy C. sa...

I'll bet the swim in the lake felt good after working hard! Your heart full of flowers is beautiful!! :)

Paula i pörtet sa...

Hej, jag som älskar att simma har inte doppat tån ens denna regniga sommar! Och nu blir det till att vänta ett helt år. Underbara solnedgångar visar du, måste vara en klar fördel med kvällsarbete utomhus!
Ha det gott och tack för titten!