Bloggintresserade

tisdag 31 januari 2012

Sly röjning.

Har varit ute i det fina vintervädret hela dagen, jätte skönt, jag har sågat bort MASSOR av sly i parken och det kommer att bli kanonbra när det blir klart men det behövs en dag till.
Det är tråkigt att det växer igen så fort med sly och bokplantor, men nu hoppas jag att hasselbuskarna ska breda ut sig i stället och snart kommer här att lysa blått och vitt av sippor.

Det blev 2 stora rishögar som efter lite tålamod tog fyr och sen brann det fint och jag blev väldigt sugen på ett grillat äpple när jag såg den fina glöden. Jag hade nästan glömt bort att grillade äpplen smakar så himmelskt gott när man är ute! Mums.

Ja, som sagt så återstår det en del jobb men kanske blir det klart i morron.

4 kommentarer:

Lyckans lilla hus sa...

Vilket jobb du gör...ska bli kul att se när det börjar våras- för det visar du väl?! Förstår att det smakade med grillade äpplen i spraket av elden ;). Mycket välförtjänt! Ha det gott. //Kram Marie

Monia sa...

Hej! Just nu har jag två tävlingar i bloggen!

En där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se - tuffa kläder för barn 0-6 år :)

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

Och en där du kan vinna en supersöt nalle från kramdjursbutiken.se:

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-nalle-fran-kramdjursbutiken.html

Kika gärna in och var med i tävlingarna :) Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara... Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för :)

Nette Cecilia sa...

så fint det blev kan se alla sippor blomma där redan,kram Nette

Vivi sa...

Så herlig natur du kan være ute i. Deilig å kunne kjenne frisk luft og nyte dagene. Grillet eple hørtes jo veldig godt ut da, det må jeg prøve en gang.