Bloggintresserade

måndag 26 september 2016

Glad höst kära vänner!

Tänkte bara visa några bilder från vår färgsprakande altan, aldrig förr har väl pelargonerna varit så fina så här sent, det är ett under med tanke på hur lite vatten och omvårdnad de fått men vädret måste ha gynnat dem massor i år!
Många har vuxit sig väldigt stora så det lär nog bli lite problem med att få in dem till vinterförvaringen :-)
Ha det bäst nu ska jag ut och fortsätta med min målning!
/Lotta

12 kommentarer:

Laila sa...

Vilken pelargonutställning! Helt fantastisk!
Här har vi perfekt målarväder, hoppas detsamma råder hos dig!
Allt gott!/Laila

Nette Cecilia sa...

Men oj det var verkligen färgsprakande och så stora ,det blir att ta häcksaxen där när dom ska in .Varmt är det här också 20 grader idag det är otroligt vilken värma så här i septemberslutet ,kramen Nette

Helen sa...

Men hjälp vad det blommar hos dig ännu! Så fantastiskt fint! Jag hoppas du inte får kyla än på väldigt länge så du hinner njuta av allt det vackra länge än.

Hem ljuva hem sa...

Wooow så fina dom är. ja pelargonerna verkar gilla torrt och varmt. Fast lite vatten vill dom nog ha lite då och då. Har nog aldrig sett dess make som hos dig. Jättevackra. Kraaam pia

Studio Livskraft sa...

Wow! Vilken pelargonprakt! Såå vackert!

Ha de! /Birgitta

Mina fotostunder sa...

Oj, så många vackra blommor!

Anonym sa...

Oj jösses vilken blomsterprakt! Det känns som att det är lite speciellt i år med den varma september. Jag vet inte om det dock varit ett riktigt lusår för jag kan knappt gå in i växthuset. Det kryllar av ohyra. Försökte bearbeta alla till en början men fick aldrig bukt med ohyran så jag gav upp. Tänker mig att försöka sanera växthuset inför vintern istället. Är inte kunnig på skötsel av växthus visserligen men ska testa lite olika tips från nätet. Ha en fotsatt skön höst!

Maribel sa...

Otroligt, vilken färg- och växtkraft.
Ha det fint / Marika

Meta sa...

Helt underbara så de har växt. Vill de så vill de annars är de klena av sig.Har äppelblossom som jag inte heller vet hur jag ska placera i vinter jag kör ju med papperspåsar får nog ta stora kassar i å.
Ha det gott och njut så länge det varar
Kram Meta

anemonen sa...

Lika fantastiskt vackra blomster och färger som alltid hos dig.Du är en mästare på det här med växter till skillnad från mig som inte har gröna fingrar. Jag misslyckas med alla plantor i princip så jag får tacka och buga att jag kan få njuta av dina bilder på din fägring.

Anni sa...

Ojojoj, vilka mängder av vackra pelargoner! Magnifika! Jag förstår att du har vattnat annars hade de väl torkat bort för länge sedan. Hur har du plats att förvara dem alla i vinter!?

Carina sa...

Men vilken underbar blomsterprakt. Blir lätt avundsjuk... ..lyckades ha ihjäl alla utom 3 i vintras för just nu har jag helt enkelt ingen bra förvaring. Men dina bilder inspirerar.

Ha det gott! Carina