Bloggintresserade

lördag 24 november 2012

Korv, korv, korv


Idag har vi gjort fläsk-, lamm- och nötkorvar på 14 kg smet och 20 m fjälster så nu har vi korv så det räcker ett bra tag! I kväll ska det bli provsmakning!




5 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

WoW!!! Egen korv, jo man tackar.. Har aldrig provat fast vi haft tillgång till kött igenom jaktm.m. Mamma och Pappa brukar fixa lite egen korv och jag är lite så där... Kraaaam Pia

Hatty sa...

Blir så imponerad av att du står och gör din egen korv, så fina de blev..smakar säkert jättegott. Kram Hatty

Malin sa...

Ser härligt ut.
Här skall det snart göras lamm- och viltkorvar samt fläskkorv. Svårslaget kul pyssel och gott resultat!
Vi ses
Malin

Carina sa...

Oooooh, när jag ser detta kommer jag att tänka på när jag och min mormor höll på med sådant här!!! Det känns som att det skulle vara hundra år sedan!!! Men minns ändå hur mysigt vi hade det när hon fyllde på i kvarnen och jag fick hålla i fjälstren! Riktigt memory-minne det här. Något sådant här håller jag inte på med nuförtiden,men vad gör det när minet är fint :)
Ha det gott/ Kram

Meta sa...

vad kul med egen korv!!1
Mins att när vi bodde i dalarna så gjorde vi ofta korv och pressylta till jul. det var urskoj.
kanske skulle ta upp det igen om man orkar.
Kram Meta