Nu börjar sillarna ta form.
Har testat ett nytt recept på Havtornssill, tycker den blev väldigt vacker med de oranga små bären som min dotter plockat vid brofästet i Malmö och sen exporterat till Östergötland.
Det här är min senapssill som jag alltid gör, den består av gravlaxsås som jag blandar med gräddfil och sen blandar jag den med matjesill som jag först sköljt under kallt vatten. Jag lovar att det är busenkelt och blir supergott!
Vanlig inlagd sill enligt Rosendahl, ska blandas med några olika såser i kväll.
och inte att förglömma den ingefärsgravade laxen, även det ett nytt recept som ska bli spännande att prova till en honungssenaps sås....
Nu ska jag återgå till skaldjurspatén.
3 kommentarer:
Tur att jag inte gästar ditt hus i jul - jag hade blivit fyrkantig av allt det goda du har gjort!
En riktigt god jul önskar Eva.
Så mange gode silder du har laget!!
Ønsker deg en nydelig jul, klem Hanne
Önskar dej en riktigt GOD JUL.
Kram Birgitta
Skicka en kommentar