Bloggintresserade

måndag 17 februari 2014

Måndagstema / Hemmagjort...en del av förra veckans hemmagjorda, tårtorna är visserligen gjorda på skolan men de är gjorda helt från grunden med hemmagjord blåbärssylt och egen lemoncurd. Semlorna gjorde S när alla var hemma förra helgen. I dag börjar mina 3 veckor helt utan socker.......ska bli spännande att se om det ger någon effekt??
Ha en bra start på veckan.
/Lotta
Mer hemmagjort finns hos Helene

10 kommentarer:

krakel sa...

Fina bakverk. Lycka till med sockeravvänjning eller vad man ska kalla det. Förra våren körde vi en sexveckors GI-diet. Mycket lite kolhydrater alltså och inget socker och det gjorde förvånansvärt mycket. Jag gick ner lite mer än 8 kg på 6 veckor. Trodde knappt att det var sant.

Stare Ström sa...

Vilka läckra bakverk!

Meta sa...

Semlor äter vi många av här hemma så länge det finns. Tårtor blir det mest till kalas och det har vi två nu i feb så nåt socker fritt blir det inte här.
Ha en fin vecka
Kram Meta

LINDA sa...

Spännande! Funderade över min matlåda för en stund sedan när vi pratade tillsatser i mat. Tänkte först att den var befriand från socker, men så kom jag på att det är ett par matskedar tomatpuré i grytan ...

Hur dags vill du att jag kommer på onsdag? Och så behöver jag nog en ny vägbeskrivning :) Du kan mejla om du vill: linax@boremail.com

Solsken
//Linda

lavendia sa...

Då känns det bra att bottna litet sött om det inte ska bli något alls på några veckor. Fina bakverk.

Anneli - A'la Foto sa...

Så vackra bilder på godsakerna! Det är intressant och nyttigt att vara sockerfri men det ger sjuk SJUK abstinens i början. Jag hade svår huvudvärk de två första dagarna, sedan gick livet mycket lättare. Skulle vara intressant att veta hur du upplever det! Fast jag levde verkligen sockerfritt (bara flytande)

Lycka till!

Ezter sa...

Det ser verkligen gott ut!

En helt uvanlig hverdag sa...

Kaken så skikkelig flott ut!!

kissed by an angel sa...

So delicious!!!!

Anni sa...

Semlorna ser gudomliga ut! Wow!