Bloggintresserade

lördag 4 januari 2014

Muffins


Nu är Aroma äpplena slut! De sista skämdes upp i stekpannan med lite socker och kanel och sen fick de hamna i muffinssmeten och sen fick de ett täcke av havresmulor över sig.
.....och nu har vi provsmakat dem till eftermiddagsfikat, inte alls dumt!



11 kommentarer:

Smultron på ett strå sa...

Vad goda dina muffins ser ut. Intressant tema du tänker ha framöver, ser framemot att få lite tips och idéer! Att köpa lokalt, eller åtminstone ekologiskt känns viktigare för var dag som går! Vad kul det verkar med dina chiliodlingar också. Tyvärr använder jag inte chili så mycket i matlagning, och det känns lite onödigt att odla när man inte använder upp dem.. ser fram emot att titta in på din blogg framöver. //kram maria

LINDA sa...

Det ser ju jättesmarrigt ut! Önskade att jag hade bakat något i eftermiddag. Fick oväntat besök av mina föräldrars bästa vänner. Så mysigt med folk som vågar "våldgästa". Men de fick gott fika i alla fall, fast nybakat hade ju varit härligt. Doften är halva nöjet :D

Kram
//Linda

DeniseinVA sa...

They look incredible and equally delicious!

Annika Christensen sa...

Mums vad gott det ser ut. Imorgon skall jag ner i jordkällaren och hämta upp lite äpplen.
Ha en skön kväll
Annika

Vivishagerom sa...

Disse så utrolig gode ut. Takk for at du delte dem på helgegleder.
Ønsker deg en fin helg. Klem Vivi

Marit sa...

Mmmmmm
Jeg hadde ikke greid å si nei takk he he.

Godt nytt år og god helg fra Marit.

Meta sa...

Smaskens. här är äpplena slut med, det var gott så länge det varade nu är det bara att hoppas att 2014 ger lika mycket och fin frukt.
Kram Meta

Leena sa...

Muffinsen ser jättegoda ut! Vi har inte egna vinteräpplen men senast idag köpte jag närodlade Aroma-äpplen på Ica. De smakar jättegott fortfarande. Det går inte att jämföra smaken på importerade äpplen och på de svenska.
Ha det gott!

Laila sa...

Det ser ju lite smuligt ut men är säkert jättegott! Vi har fortfarande några aroma kvar, bakar dem i ugnen med lite honung till efterrätt var och varannan dag, mums med en klick vaniljglass.
Fortsatt trevlig helg önskar Laila

Inger Marie sa...

mmm...så deilig!...godt på en dag i januar:)
Ønsker deg en fin søndag:))

Anonym sa...

Mums! Muffinsen ser ut att smaka höst!