Flera har efterfrågat receptet på squash brödet så här kommer det.
Jag använder för det mesta detta recept som grund och sen tar jag i lite vad som faller mig in.
Tog ca 300 g riven squash + en näve pumpa kärnor, kanske att man får ta lite extra mjöl eftersom squashen tillför extra vätska. Arbeta degen länge, ca 12 minuter (minst)
Jag gör alltid dubbel sats.
Här kommer även ett recept på smaskig pumpa soppa, för tillfället verkar ju alla ha ett överflöd av squash och man vill ju kunna ta vara på så mycket som möjligt.
LYCKA TILL!!!!
6 kommentarer:
Brödet ser jättegott ut!
Måste nog prova någon gång.. ;)
Ha en fin sommardag! :)
Har ett gäng squash som väntar på tillagning - ska testa ditt recept någon av de närmaste dagarna. Någon lime har jag inte hemma (ångt till affär) men jag hoppas att det går bra med ekologisk citron i stället?
Ha det gott!/Laila
Tack för att du lade ut receptet – brödform ... är det typ avlång sockerkaksform?
Kram
//Linda
Är 300 g squash till enkel eller dubbel sats?
Hoppas ni slapp åskregnen i dag!!! Här var det bara mysigt, men jag har ju inte några åkrar som ska tas om hand ;)
Kram
//Linda
De bröden ser goooda ut! Gillar hur degen är snittad, ska ta med det till nästa gång jag bakar bröd :)
Tack för tipset! Soppan ska testas på ett par av vintersquashen :)
/Carina
Skicka en kommentar