ett litet tips om ni har hallon och ännu inte bestämt vad ni ska festa på idag.
Den är ljuvligt god!
De här små chilisarna (Pepper ciliegia piccante) var det premiärskörd av igår, de var väldigt milda och vi grillade dem och lade dem sen i yogurt med vitlök och färsk rosmarin = blev jättegott till grillat.
Skördade även de första blå bönorna...synd att så få kom upp!
3 kommentarer:
Den där söta chilin tigger jag gärna frö ifrån när du har mogna – gillar utseendet och väldigt milda låter perfekt :) Chilisarna jag fick när du var här hänger nu från en strumpställning i boden :)
Hoppas du får en fin dag! Här blir det bad, bad och bad :D
Kram
//Linda
Vi åt nog hallontårta idag men inte efter det receptet ,ser gott ut ,vackra blommor ,kram nette
Hm ... insåg just att det nog är en sådan chili jag redan har fått av dig och som hänger på tork i boden :) Ska nog provsmaka och försäkra mig om att även jag tycker att den är mild ;)
Solsken
//Linda
Skicka en kommentar