Bloggintresserade

lördag 5 januari 2013

Hjälp!

Varför kan jag inte ladda upp bilder från "Mina bilder" längre??? Det verkar bara funka från webcam, telefon eller Picasa album????? Den vanliga "rutan" infoga bild är borta ???


7 kommentarer:

krakel sa...

Har tyvärr inga råd att ge bara mitt bifall i irritationen över att tekniken inte funkar.

Laila sa...

Oj! Måste genast kolla om det är likadant här! Verkligen inte roligt. Hoppas du får hjälp av någon som förstår sig på blogger!
Ha det gott!/Laila

Meta sa...

Försök med att skriva till Fixarbloggen.fixa-din.blogspot.se
Där kanske redan frågan finns.
Kram Meta

Karla sa...

Jag tänkte precis samma sak som Meta säger här ovanför!Prova Fixa Din blogspot hjälpen, Karla.

Ulrika sa...

Hoppades att det var något fel på min dator, men det verkar ju inte så...
När jag började lägga in bilder så lagrades de automatiskt i picasa web-album. Leta upp det nånstans via inställningar. Sen kan du lägga in bilder där och sen vidare till bloggen. Mycket krångligare än vanligt, absolut, men det fungerar i alla fall.
Ulrika

Anna Vattenkanna sa...

Jag har läst på andra bloggar att de har samma problem. Inte hjälper det dig men du är inte ensam om problemet i a f. Hoppas att det löser sig.

Kram

Tiger sa...

God fortsättning på det nya året! Om du inte redan använder Google Chrome som webbläsare föreslår jag att du prövar det. Blogger fungerar inte optimalt med Explorer längre. Av andra bloggar att döma verkar det som att det här problemet främst finns hos dem som inte använder Chrome. Lycka till! Vill gärna se dina vackra bilder snart igen!

Trettondagshälsningar
Elisabet