Så här fin blev midsommaraftonens tårtbuffé....
Gemensam nämnare var givetvis jordgubbar och alla smakade underbart gott.
Man borde ha tårt- eller kakbuffé oftare för det är himla festligt och vackert med så många olika sorter.
Flera har frågat efter receptet på farinsockersillen och här kommer det,
jag använde sköljd matjesill och gräslök istället för det som står i recepet.
8 kommentarer:
Ett vackert bord. Ser ut som ärats konditoriet!
Kram
Så härligt med vackra tårtor! Och det soliga vädret. Japp, jag har varit i Hästholmens trädgårdsmästeri, fast i år har det inte blivit något besök ... än. Däremot har jag varit i Hästholmen två gånger, senast i dag då det blev lunch i hamnen innan vi åkte till Omberg för en promenad i det vackra ljuset under bokarna och över Mörka Hålkärret. Sedan blev det en tur över åkrarna hem - älskar att se alla inslag av blåklint och vallmo.
Solsken
//Linda
Inte bara tårtbuffe ...även plocka ut innebord ute oftare :-)
Härlig bild .
Ha en fortsatt mysig midsommarhelg .
Kram Bittan
Tack för receptet! Det måste jag pröva!
Ha det gott!/Laila
LÄCKERT!!
Skön fortsättning /Bea
Jag är inte så förtjust i sill, men önskar att jag gillade det, så många sorter det finns! Blir lite nyfiken på var runt Vättern du bor, jag bor ju också i Vätterbygden! //kram maria
Oj Oj Oj så goa saker där på bordet!!!
Ha en bra Midsommardag,Karla.
Det här med tårtbufè ska jag lägga på minnet:) Tror säkerligen att de smakade gott!
Skicka en kommentar