Bloggintresserade

måndag 14 maj 2012

Pelargoner.....


Nu har jag varit på mitt favorit trädgårdsmästeri, det är ett litet gammalt slitet ställe som inte gör så mycket väsen av sig och ändå åker massor av folk dit för att få handla de absolut finaste pelargonerna och vackraste sommarblommorna....Idag hade jag med mig kamran för att ta lite bilder från detta unika ställe där allt sker med handkraft och mycket omtanke!

Man får nästan känslan av en sommaräng....och det är svårt att slita sig härifrån och jag kom hem med en hel låda full av blommor....

8 kommentarer:

Mycket annat & lite betong sa...

Så mycket vackert!

Trevlig kväll!
Agneta

Rigmor sa...

Men hallå...!! Du kan ju inte bara lägga ut en massa bilder som gör så att jag nästan går i trans, var ligger detta ställe??!! Vägen kan aldrig bli för lång för en pelargon...Underbara bilder!!
Kram kram

Nette Cecilia sa...

Underbara bilder ,alltid lika roligt att öppna dörren till dom här husen ,kram nette

Märit i Mariehem sa...

Så trevligt att handla på ett sådant ställe, som du beskriver! Väldigt mycket fina växter!

krakel sa...

Åh så fint. Längtar nästan lite till mitt gamla växthusjobb.

lavendel mio sa...

Wow, for et pelargonier eventyr:)
Gratulerer med en så nydelig valp;)
Ønsker deg en fin uke, klem Hanne

Anna Vattenkanna sa...

Påminner väldigt mycket om min favorithandelsträdgård - men det är inte samma, det vet jag :-) Underbara bilder på vackra och välskötta växter att bli glad av.

Kram

LINDA sa...

Åh, jag skulle jättegärna vilja veta vad det är för en handelseträdgård så att jag kan åka dit - jag gissar ju att den inte är jättelångt ifrån mig :)