Bloggintresserade

måndag 6 februari 2012

Månadsbild för januari.

Har gjort en liten sammanfattning över januari månad. Det började med vårvärme, +7 grader, snödroppar och primulor och sen blev det en synnerligen kall avslutning dock utan nämnvärt med snö men dessto mer av vackra istappar och andra isformationer. Solen har visat sig ganska flitigt och bjudit oss på fantastiska uppgångar och nedgångar. Vad det gäller bakningen så har det bakats en och annan hallonbulle, princesstårta men även nyttiga fruktsallader har skapats. På jobbfronten har det mest målats och avverkats i parken och på standkanten. Vad det gäller kommande trädgårdsodlingar så växer det för fullt  av paprikor, chilisar och basilikor på fönsterbänkarna.
Nu hoppas jag att kylan snart mildras och att det blir en lika varn avslutning på februari som början på januari var.
Det var min vän Rakel  men bloggen "Här är en del av mitt liv"  http://stickmani.blogspot.com/ som inspirerade till månadsbilden, kanske är det fler som följer detta exempel???

6 kommentarer:

marit´s,,, sa...

Hei,,
Så mange fine bilder , det blir som en måndesdagbok med bilder som er artig å se for andre og hyggelig og se å smmenligne januar til neste år.
Ha en super tirsdag og klem fra Marit.

krakel sa...

Tack Lotta. Visst blir det lite roligt med en summering så där. Men det är lätt att glömma bort någon dag. Då kan det bli en bild på hunden i sängen när man lägger sig, eller tv:n eller så. Men det är ju vardagen som man ofta glömmer att föreviga.

Rigmor sa...

Vilken trevlig sammanfattning!! Blir ju nästan som en liten dagbok. Funderar nog på den idén...Däremot inser jag att mina vardagsbilder mest innehåller blommor...
Kram

Här är gudagott att vara ! sa...

Vilken underbar resume´ av Januari ! - En ide´ som man kan använda att pryda en almanacka för nästa år ... Tänk så mycket vardagen innehåller, fast man tycker att varje dag är snarlik den förra.
Ha en härlig dag !
Kram Anneli ♥
- Välkommen att var med i min utlottning som startar i dag !

lavendel mio sa...

Så vakre bilder du viser fra januar!
Bare 3 uker til mars, og det er jo vår måned;)
Ønsker deg en fin dag, klem Hanne

Titta in hos Thess sa...

Vilka vackra bilder du tar,och vad
mysigt med en månads kavalkad av bilder.

kram Thess