Bloggintresserade

söndag 13 november 2016

Konstverk av is.

Nu har vi haft en vecka med minusgrader så det har bildats massor av vacker iskonst så här kommer lite ögongodis, men som ni vet "underbart är kort" för nu har vi millväder och idag har allt töat bort!

Ismössorna som bildas på stenarna går lätt att lyfta bort när solen skiner, visst är det fantastiska skålar, man skulle så gärna vilja spara dem men det går ju inte!Hur har ni det med vintern? Här är det snöfritt igen.
Må så gott och på återseende!
/Lotta

13 kommentarer:

Violen sa...

Så vackra isformationer! Synd att de töar bort men tur att du han fotografera dem!
Ha en skön kväll!

Beppan sa...

Vilka konstverk moder natur kan skapa!!
Så synd att de är förgängliga...
Snyggt fångat!

amo sin blogg sa...

Ååå, så vakkert.
Reine kunstverka.

Helen sa...

Vilka fantastiska konstverk!! Helt magiskt! Jag blir riktigt sugen att åka ut till havet och se om jag kan hitta något liknande i våra trakter. Vi har snö och kallt men de säger att det ska bli varmare till veckan så då kanske det försvinner.

Meta sa...

Det är ju det som är så bra med is konsten. Det kommer alltid ny vid nästa köldknäpp. Du har hittat en massa härliga konstverk du med ser jag
Ha nu en fin och bra början på veckan
Kram Meta

Barbro sa...

Verkligt fina isskålar, det är fascinationen hos det förgängliga som fängslar mest.

Anneli - A'la Foto sa...

Fantastiskt vackra bilder på iskonsten! Blir jätteglad om du säger till nästa gång som vi pratade om på insta! Isskålarna var ju bara för häftiga!!

Studio Livskraft sa...

Såå vacker iskonst och storslagna naturbilder!
Isskålarna är riktigt häftiga. Dem skulle man gärna placera på ett middagsbord.
Här i Norrköpingstrakten blev det aldrig någon riktig vinter. Lika bra det, för att få snö redan nu och den ska ligga kvar till våren känns liite i längsta laget.

Allt gott!
Kram Birgitta

Laila sa...

Magiskt! Ingen iskonst här, bara massor av snö (vi fick en halv meter) som säkert ligger kvar hela vintern om det inte blir ösregn.
Allt gott!/Laila

Stare Ström sa...

Vilka fina isformationer! Naturen är svårslagbar!

Anni sa...

Tack för att du var ute och fångade all iskonst på bild! Tänk om jag kunde få till en glasskål som liknar dina isskålar - det är tjockleken som gör det svårt ... men oj, aå vackert!

anemonen sa...

Jag utnämner dig till att ha veckans vackraste helgbilder. Otroligt fint och fiffigt att lägga sten och frukt i skålarna. Tack för du delar med dig av detta vackra.

Rost och rädisor sa...

Makalöst vackra formationer. Så blir det inte vid vår sjö kan jag säga.
Allt gott
/Anette