Bloggintresserade

söndag 16 oktober 2016

Tro det eller ej....

Idag har det varit ett strålande höstväder, som gjort för strandpromenader och gräs/lövklippning.
När man ser det översta bilden skulle jag nog gissa på sommar men icke vilket den andra bevisar, blev så glatt överraskad när jag hittade en stor rugge med förgätmigej på stranden och bredvid stod det både vete och havre.....
Det finns så mycket att njuta av i naturen nu som tex. lövtavlan som flöt omkring i sjön.... visst är det väl vackert?


Här är knastertorrt och vi hoppas verkligen få regn i veckan som kommer. Hur är det hos er?
Må så gott och på återseende!
/Lotta

11 kommentarer:

Meta sa...

Nej då vi flyter inte bort kan man säga. Behövs massor av regn men gärna på nätterna då. Det blir nog som vanligt lite små skurar lite då och då antar jag.Så härliga höstbilder och visst har det varit en fin dag även os mig
Ha nu en bra början på veckan
Kram Meta

Violen sa...

Inte en droppe regn trots mer än en veckas gråväder! Härligt att se dina höstbilder som blir extra vackra i solskenet!

Stare Ström sa...

Jodå, lite regn fick vi i helgen. Men inte tillräckligt. I stället håller Öresund på att tömmas! Det har varit ostlig vind i flera dagar och igår, vid doppet, var det 40 cm under normalt vattenstånd. Och värre ska det bli. Men visst är det vackert med alla höstfärger nu.

Anni sa...

Snustorrt och grått är det i Stockholm. Din första bild får mig att drömma ... så vackert! Nog är det lite konstigt med den blandning av sensommar och höst naturen bjuder?

Laila sa...

Vilken lövtavla! Prisvinnare! Och förgätmigej nu i mitten av oktober!!! Inget regn här heller, men det verkar som om vår lerjord gör att växterna klarar sig ganska bra i alla fall.
Allt gott!/Laila

Anonym sa...

Underbara bilder. Årets höstbuketter innehåller blomster och blad från alla de möjliga årstider :) Att vandra i naturen är som att gå på konstmuseum utomhus och konsten är dessutom gratis :) SÅ härligt. Bara att passa på och njuta av nuet.

kajsaLisa sa...

En Laura Ashleygardin kom flytande, snyggt :)

Barbro sa...

Förgätmigej som inte insett årstiden än, men de är lika vackra som sommartid.
Här har det varit lungt och ganska regnfritt men eftersom nätterna är kalla, flera minus, så torkar det inte nu. Det är dimmigt i luften och blött på marken.

anemonen sa...

Bild ett tar priset i sommarbilder. Milde tid så vackert och uppfinningsrikt. Som alltid har du vackra bilder som jag stannar till lite extra för att beundra. Tack

Helen sa...

Vilka otroligt vackra bilder!! Där jag bor i Höga Kusten har det inte regnat särskilt mycket det senaste halvåret känns det som så det gör inget om det kommer lite av den varan snart.

Mias Mix sa...

Så fantastiskt vackert! Hösten är nog den vackraste årstiden med alla granna färger. Idag kom äntligen regnet här! Har inte regnat på flera månader. Skulle behövas mycket mer.