Bloggintresserade

måndag 29 februari 2016

Skottdagen!


Trots att det är kyligt i luften blir vårtecknen fler och fler och de små vårbuketterna större och större.
Jag har själv inte hört lärkan men 2 av våra grannar har gjort det - härligt!Det kommer upp mer och mer i landen för var dag, tyvärr verkar det som om möss eller sorkar fått smak på de nyplanterade tulpanerna och rådjuren har beskurit hallonen hårt trots att jag redan gjort det...GRRRRRRR!!!!! i morgon ska rådjursskrämman på plats!


Det var verkligen vårkänsla vid sjön idag, milda fina färger och en lycklig hund!Jag hade spetsat på en vacker solnedgång men dimman kom som ett skott och jag han knappt inte ut förrän det var för sent....så kan det vara!


Hur har ni det med våren hos er?
Ha det bäst!
/Lotta


3 kommentarer:

Meta sa...

Undrar om inte du har det lite varmare än här i södra Vättern.Det går trögt med våren även om det är sol och ganska så vindstilla.
Var till kolonin i veckan där är ett litet skartäcke än men snödropparna skjuter upp ändå. De är fantastiska. Ska komma snö såg jag, ska bli spännande att se hur mycket, jag far norr ut några dagar hoppas jag inte får någon tråkig upptäckt när jag kommer tillbaka.
Ha nu en skön vecka
Kram Meta

Ulrika Johansson sa...

Ser fantastiskt härligt ut! Här är det full vinter, en halvmeter snö, perfekt skidföre, 65 cm tjäle, -6 nu på morgonen och rimfrost i träden. De enda vårtecknen är att båmesar och talgoxar kvittrat lite extra de senaste soliga dagarna.
Ha det gott!

Eirin - Lars Bjerke sa...

Det ser deilig vårlig ut hos deg !
Her stikker snøklokkene 2-3 cm over bakken, og det har stått stille de siste 2 ukene, og...det er meldt mer vinter!
Herlige bilder av solnedgang:-)
Ha en fin uke.