Bloggintresserade

måndag 18 januari 2016

Nyanser av blått och vitt....


Tänk om vintern alltid var som en dag som denna....
Det blev alldeles för många bilder under dagens promenad och jag blev så ivrig av allt vackert så jag plumsade igenom isen 2 gånger när jag skulle komma nära istapparna....Nu står kängorna på tork fyllda med tidningspapper, hahaha!

Man skulle kunna tro att man är i fjällen....
istället för på vår badplats!Har ni också haft en fantastisk vinterdag? I morgon ska det bli mer snö igen men för min del tycker jag att det är lagom som det är!
Ha det bäst!
/Lotta

10 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Väldigt vackert vinterväder hos dig ,kramen Nette ,och tack för att du plumsade för oss

Hem ljuva hem sa...

Vilka vackra bilder. ja vinter är vackert, jättefint. Kraaam Pia

Meta sa...

Naturen är en otrolig konstnär ingen slår den. Det är mer snö och is hos dig än här i södra delen ser jag. Härliga bilder, förstår att du plumsade i. jag klarade mig i lördags på vippen.
Ha det gott i veckan
Kram Meta

Anki sa...

Fantastiska bilder Lotta!
Här finns ingen sjö av den kalibern som Vättern... bara mindre som inte alls bjuder på samma dramatik när det gäller isformationer... avundsjuk? Ja, så in i norden :)
Kram

Maggan sa...

Så underbara isformationer förstår att det blev många bilder men det är som vanligt att naturen den är underbar det är där man hittar vackra ting att vila ögonen på.Ha det gott/Margareta

lavendia sa...

Vilka otroliga bilder. Jag tog också alldeles för mycket bilder och hade svårt att inte ta med alla isbilder. Inatt har det blivit en annan syn med 15 cm snö. / Britt

LINDA sa...

Så vackert det ser ut! Skulle bra gärna vilja följa med på en av dina promenader utmed sjön :D

Kram
Linda

Snäckskalsdalen. sa...

Otroligt vackra bilder och jag som älskar vintern kanske njuter lite extra mycket av att se snön och känna kylan! Jag har definitivt hamnat fel här i livet som fötts och bor i Bohuslän, så tokigt det kan bli!!!
Agneta kram

Anonym sa...

Så fina bilder. Alldeles så där lagom vintriga. Nu hoppas åtminstone jag på att det blir lite varmare ett tag. Det kan väl vara nåt så där lagom. Lagom kallt så att snön får vara kvar men inte så kallt som det varit sista tiden för det är inte särskilt kul...

Maria at inredningsvis sa...

Vackra vinterfoton :) även om jag just nu bara vill ha VÅÅÅRRR

Idag bjuder jag på mitt nya favo recept på bloggen :)

Ha en fin ny vecka!

LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor