Bloggintresserade

söndag 8 november 2015

Söndagens trädgårdsbilder

Dagen började med kraftig blåst så nu har nästan alla löv blåst ner...efterhand som tiden gick kom solen fram och det blev ett strålande vackert väder. Russan har legat ute och myst i lövhögarna nästan hela dagen..


Det finns fortfarande mycket vackert att njuta av...


....men vår björnbärsbuske tror nog att det är sommar för den blommar för fullt och har massor av kart + mogna bär, tyvärr smakar de inte så mycket längre men de är väldigt vackra.

..och på komposthögen blommar det i allra högsta grad! Man blir allt ganska glad, eller hur? Men man kan knappast tro att det är den 8 november.....


Önskar er alla en skön söndagskväll!
/Lotta

17 kommentarer:

Meta sa...

Det är en fantastisk höst vi har fast det borde vara vinter nu.Löven faller mer och mer för varje dag men buskar och blommor lyser ändå fint än. Det är så vackert i solen. Härliga höstbilder från dig
Ha det gott i veckan
Kram Meta

Hem ljuva hem sa...

ja vilken fin höst det har varit. Vi har ju haft lite frostiga nätter så björnbären frös och det enda som fortfarande blommar är astrarna. Kraaam och du hittar mig på hem ljuva hem.../ Pia

Violen sa...

Det är otroligt att det finns så mycket vackert i naturen att njuta av trots att vi är en bit in i november! Du bjuder, som alltid, på en mängd vackra bilder! Tack för att du delar med dig!

ulla laiho sa...

Ja, under detta års höst har vi fått njuta av både skönhet och värme.

Stare Ström sa...

Den där Freja var inte snäll mot alla de vackra höstfärger vi har kunnat njuta av! Visst blir man förvånad över allt som blommar. Jag plockar smultron, men smaken är inte det samma längre.

Eva Trillian sa...

Så mycket blommor och bär ännu! Än har inte hösten vunnit över allt!
Väldigt vackra färger i dina bilder!

anemonen sa...

En fantastisk höst i år. Bara att njuta så länge den varar. Kanonfina bilder och naturen är lite i olag för hos mig blommar sovsippan och massor av knoppar under löven precis som om det vore vår. Tack för du delar alla ljuvliga bilder med oss. Njuter i fulla muggar.

Livet genom bilder sa...

Men så mycket färger det är hos dig, härligt

Beppan sa...

Så det var hos dig solen höll hus i helgen!
Saknade den verkligen. Ska väl inte klaga egentligen.
Vi har haft en fantastisk höst hittills.
Nu verkar det tyvärr vara slut på go´vädret.
Fantastiskt att det blommar hos dig än.
Björnbärsbusken verkar ju ha fått fnatt....

Anni sa...

Jaaa, jag bara njuter! Av den ljumma hösten och av dina fina bilder!

KajsaLisa sa...

Otroligt, du har trädgård fortfarande, fina bilder.

Mias Mix sa...

Ja det är verkligen skönt med den här milda hösten! Så vackert hos dig! Och finast av alla är ju Russan :) Skönt när löven blåser ner så man kan kratta bort det. Fast bäst är ju om de blåser över till grannen ;)

Annette sa...

Jag håller med alla andra här om att hösten varit fantastisk i år. Här hos oss slog det om till grådisigt ruskväder nästan exakt den 1 november. Innan dess var det löv på träden och soliga dagar. Jag har inte så mycket emot litet duggregn och grått om bara solen kommer fram då och då. Det brukar bli ljusare i december, så nu passar jag på att njuta av bra tv-serier istället :) Som House of Cards som vi plöjer ett par avsnitt av varje kväll. Du tar väldigt fina bilder. Vad använder du oftast för objektiv? Är det ett 50 mm? Jag använder ett 17-55 mm, men funderar på om jag skall prova ett 50 mm för att få skarpare bilder.

Eirin - Lars Bjerke sa...

Vakre bilder fra høsthagen !
Nesten utrolig at vi fortsatt kan nyte både blomstring og høstfarger, og bjørnebær i november, ikke helt normalt :-)
Nyt høstfargene.
Ha en fin kveld.

NC Sue sa...

Wonderful photos, all of them. Hope you'll come link up at http://image-in-ing.blogspot.com/2015/11/basilica-shrine-of-saint-mary.html

carol l mckenna sa...

Beautiful flora and foliage photos ~ All exquisite and creative ~ The doggie, of course, is my favorite! ^_^

Happy Week to you,
artmusedog and carol

Anonym sa...

Underbara bilder från vår kanske knasiga natur... Kanske inte att naturen är knasig utan väderförhållandena. Jag fotade vår- och sommarblommor under vår utflykt i helgen och när vi gick där så kände vi att solens strålar verkligen värmer och så fort solen lägger sig ner så kommer kylan. Vi får verkligen njuta väldigt länge av vår vackra natur. Det är härligt :) Ha det gott.