Bloggintresserade

söndag 20 september 2015

Nästan sommar igen...

Vilket väder vi haft denna helg, strålande sol och riktigt varmt, så varmt att jag t.o.m har badat idag, hela 15 grader var det! Härligt som bara den! Jag har ägnat 2 dagar åt trädgården, skördat alla paprikor och slängt ut dem och fått lite ordning i växthuset, grävt lite i trädgårdslandet och satt en rad med nya jordgubbar, klippt gräs, fiffat lite mm. O hat plöjt det sista som vi ska så.

Hoppas det fina vädret håller i sig så vi kan så de sista 20 ha!
Må så gott! /Lotta

20 kommentarer:

Mias Mix sa...

Härliga skördebilder! Ja underbart väder, men inte skulle jag bada i 15 grader!!

Åke sa...

Fint där :) Härliga bilder :) Vi plockade äpplen med, men jag fick ingen äppelkaka...

ulla laiho sa...

Underbara bilder på allt härligt och gott, som mognat under hösten. Jag håller också på och plockar undan. Har ställt in trädgårdsmöblerna idag.

Stare Ström sa...

Så färggrant och fint hos dig!

Annika Christensen sa...

Ser att du har njutet i helgen. Vilken skörd!!!
Jag torkar plommon just nu skall bli spännande och se hur de blir.
Lite zinnior kvar ser jag. Nästa vecka igen blir en toppen vecka och kommande blir lite fram och tillbaka.
kram på dig
Annika

Meta sa...

ja det har varit hur härligt som helst här med jag njuter för fullt. Idag en vända i skogen och igår på tur.Doppet får allt vara för min del.
Ha det gott
Kram Meta

Monica o Jacob sa...

Färggrant smakrikt och vackert;-)

Meta sa...

Har ingen aning men det fixar du säkert.Jag vet att Regina "vitt hus med svarta knutar" hade en sån förut med smultronställen. hur den är uppdaterad nu vet jag inte.Försök du det vore bra.
Kram Meta

LINDA sa...

Ja, dagen har verkligen varit härlig. Jag har njutit. Och sovit en del. Har jobbat 50 timmar den här veckan och dessutom varit lite krasslig, så jag behövde verkligen ta igen mig. Nu har jag i stället en fyradagarsvecka att se fram emot och kan dessutom gå hem riktigt tidigt både onsdag och torsdag. Härligt! Fina bilder, Lotta. Du - vi borde verkligen göra en utflykt till något ställe med trevliga plantor och fina tillbehör. Och se till att vi kommer i väg på mässan i vår igen bara för att det är mysigt.

KRAM
Linda

Hem ljuva hem sa...

Vilka läckra skördar. Så bra när man kan hämta in saker från sin egen täppa, ja eller stora gård. Kraaaam Pia

Violen sa...

Vackra bilder som alltid! Tycker det verkar kallt att bada i 15-gradigt vatten mendet är säkert uppfriskande! Håller tummarna för fint väder i morgon!

Rost och rädisor sa...

Oj, vad du hunnit med och så har du tagit fina bilder också!
Superläckert med all chilli.
Ha det så gott
Anette

KajsaLisa sa...

Visst kom sommaren tillbaka, fina blommor.

Barbro sa...

Det har varit lite blött här men annars ingen frost just nu. Den har redan tagit potatiskålen bland andra. Så härligt med egna grönsaker. Men här har sommaren varit för kort för växterna, de flesta har inte hunnit.

hagen vår sa...

Hei!
Får vann i munnen. Det er det beste med høsten, å spise fra hagen. Anne

Anni sa...

Skördetid hos dig - jamen så är det ju snart Mickelsmäss också! Dina plommon ser så fina ut, jag fick inga alls i år. Gissar att det var för kallt för bina just när fruktträden blommade här.

Renoveringshuset sa...

Vackert! ♥ ♥

Kraam Therese

cissi sa...

Vilka bilder! Skörden har varit bra ser jag, plommon är det godaste som finns. Och höstbuketten var helt fantastisk......du har gett mej inspiration för att försöka mej på att göra en egen.

Annette sa...

Så vackra bilder..! Och så fick jag ett tips om blomsterarrangemang där i ett par bilder: äpplen på grillpinnar gissar jag? Snyggt var det i alla fall, och måste testas här också!

anemonen sa...

Vackra bilder på färgglada och nyttiga bär och frukter med liten touch av blommor och blader.Skålen med björnbär paxar jag för. Plommon har jag kokt in idag och fortsätter imorgon för det är ju så gott att frysa dem och ha hela vintern.