Bloggintresserade

onsdag 8 juli 2015

Rosenskäror.


I dag har jag, mellan regnskurarna, plockat av alla utslagna blommor på rosenskärorna för att de ska grena sig fint och blomma länge. Blandade i lite vaxklockor, en blomstermorot som gått av och lite vit och rosa sommarslöja och tycker att det blev en riktigt härlig bukett!

Hur har ni det med sommarblommorna? Någon speciell favorit?
Må så gott!
/Lotta

6 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Sommar blommorna har blivit buskar istället hos mig .Hinner inte sköta rabatterna och min rygg tycker inte det heller .Jag har ju mina blommande rosenbuskar nu .Rosenskäror är fina mamma och pappa hade mycket av dom ,kram Nette

Meta sa...

Ja men visst är den söt din bukett. Här har bara sommarslöjan slagit ut. Såg några ringblommor som börjar visa färgen också. Kommer det sol nu efter regnet så kan jag plocka in jag med.
Ha det got
Kram Meta

Anneli - A'la Foto sa...

En helt fantastisk bukett!! Min favorit är svårt att säga! Just i skrivande stund tror jag det är.....Jag kan inte komma på någon just nu! Hmmm....får tänka på det och återkomma! ;)

Marie i Skrifvarstugan sa...

Blev så glad när jag tittade på dina sommarbuketter av underbara blommor. Så vackra och färggranna ! och så fint fotade de blivit !
Ha det gott !

reneesfotoblogg sa...

Dubbelskit! Nu slänger jag in handduken! Gjorde blomsterbäddar med tre pallkragar (går åt många säckar jord) till mina sommarblommor för att det förhoppningsvis skulle bli för högt för sniglarna men inte då.
Annars så tycker jag mycket om just rosenskäran, skulle dock önska att dom blev något lägre.

Birgitta sa...

Underbar bukett!