Bloggintresserade

fredag 26 juni 2015

Dahlior.


Nu har de gamla dahliorna som jag övervintrat börjat blomma. Det är massor av knopp på dem så jag hoppas de blir fina. De som jag frösått har däremot långt kvar till blomning. Jag hoppas att de frösådda har korsat sig så att det blir lite nya roligare sorter ??? Nån som vet hur det brukar bli när man tar eget frö?Trevlig Helg!
/Lotta

9 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Jag är uppvuxen med dahlior en barndomsblomma ,alltid lika vackra ,trevlig helg ,nette

Inger sa...

Dahlior är inte min grej men dina bilder är kanonfina!
Trevlig helg!

Kiki Freese sa...

Så olika karaktärer. Jätte fina bilder som skulle kunna vara perfekta att måla av.
/Kiki

Livet på Vestergård sa...

Så fina! Kommer ihåg att min mamma ofta hade dahlior förut.
Ha en fin helg!

LINDA sa...

Härligt! Det är långt kvar tills mina blommar. Började sent i år eftersom vädret var så trist. Men det blir fint så småningom om inte sniglarna äter upp varenda planta.

Kram
Linda

Laila sa...

Har till min stora sorg aldrig lyckats med dahlior. De tvärdör i min närhet verkar det som. Får nöja mig med att njuta av dina.
Allt gott!
Laila

Meta sa...

Dahlior har jag aldrig haft och kommer nog inte att ha heller. de är vackra att se på men inte att äga för min del. Kan inte hjälpa dig med fröfunderingen men jag kan tänka mig att de kanske blir lite annorlunda det händer ju ofta när man tar frön.
Härliga bilder att njuta av i alla fall
Kram Meta

lavendia sa...

Av fröna jag fick av dig är det massor av knoppar på. En av dem slår ut vilken dag som helst. Knoppen ser väldigt gul ut. Det ska bli så spännande att se deras utseende. Jag har gett bort en hel del plantor också, men många har jag själv. / Britt

Eva Trillian sa...

Så många fina Dahlior!
Hoppas helgen är skön :)