Bloggintresserade

fredag 16 augusti 2013

Fredagsbuketten.....








Klippte av alla zinnior till en stor bukett och nu hoppas jag att alla knoppar som är på gång ska gå fram och bli stora och fina blommor!

  Floral Love

9 kommentarer:

Mina fotostunder sa...

Vilken underbar bukett!

LINDA sa...

Så fint!!!

Det är när man börjar peta på bergvallmoplantorna i det här stadiet som de brukar få för sig att dö, så de får stå kvar i pallkragen över vintern. En del lär ju stryka med på grund av att de står så trångt, men jag tror att det här är det sätt som fungerar bäst här hos mig. Du kan få frö om du vill :)

Kram
//Linda

Anonym sa...

Vad fint, jag som knappast kan ha några blommor inomhus på grund av allergi njuter av dina vackra buketter. Zinnior får komma på min odlarlista till nästa år.

Charlotta sa...

En makalös bukett. Hoppas verkligen det kommer nya blommor från kvarvarande knoppar. Jag tycker du är "modig" som vågar skatta alla blommor. Själv blir jag så feg och vill ha kvar färgen i rabatten - för jag vet ju att blommorna står sig längre där än i vas.

Ha en fin helg!

Gunilla Bäck sa...

Vilken underbar bukett! Härliga färger. Ha en skön helg!

LINDA sa...

Hahaha, inga problem. Överlever plantorna så ska du får blå bergvallmo i vår ;)

Inger sa...

Så många olika färger, läckert!
Trevlig helg och kram!

Marit Helene Gåsland sa...

Nydelig, du er så flink til å sette sammen blomster.
God helg Lotta.

Nette Cecilia sa...

Så gott det ser ut ditt godis,ska väl försöka mig på en äppelpaj av man tager vad man haver ,just nu är det en limpa i ugnen med krusbärs sylt i .Zinnia det är en vacker blomma ,trevlig helg ,nette