Bloggintresserade

söndag 25 oktober 2015

Vilket höstväder...


Tänk, äntligen en hel dag med strålande sol, klarblå himmel och underbara höstfärger. Kan inte bli bättre och som gjort för utomhusliv! Vi har planterat 140 tulpanlökar, massor av vitlök, gått längs sjön och avslutade dagen med en tur runt Omberg innan solen gick ner. Tror aldrig jag sett berget vackrare än i dag...


 
Ha det bäst och Tack för alla fina kommentarer! Det värmer!
/Lotta

18 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

140 tulpanlökar.. wooow. jag har inte planterat en endaste i år, jo nu ljög jag tre st. som jag fick av mamma. Härliga höstbilder. Kraaam Pia

Nette Cecilia sa...

Jag tror jag får ta det där med tulpanlökar i nästa liv här är det allt för mycket som ska hinnas med .Bilden med vågen full med löv enastående vackert ,tror inte jag sett en liknande bild förut .så vackert i träden också vi har inga löv kvar tror jag inte blev dom gula heller utan bruna ,kramen Nette

Marina sa...

Hej vilka fina bilder, här uppe har de flesta löven fallit ner till marken. Kram Marina

Violen sa...

Härligt vackra höstbilder! Vilken glädje ni kommer att få av tulpanlökarna, de kommer ju med de första vårtecknen!

Eirin - Lars Bjerke sa...

Flotte bilder fra en fantastisk høstdag !
Vi har vært ute og nytt fargene, og satt ned den siste løken (tror jeg)..
Men det har vært skikkelig blåst og kaldt.
Ha en fin uke :-)

Beppan sa...

Precis så där ska en höstdag vara - sol,
blå himmel och ljuvliga färger.
Härliga bilder!

Annika Christensen sa...

Hej
Ja bättre höst kan man inte få. du vet att jag har svarat dig på mejlen va?
Inte mycket löv kvar på träden här efter dagens blåst.
Badade inte du? H hi...
Allt gott
Annika

Monica sa...

Inga lökar i år men kanske några vitlökar.
Underbara höstbilder, ha det bra;-)

Annette sa...

Så vacker triss. Bra att du skrev om tulpanlökar, det måste jag göra ett nytt försök med innan det blir tjäle i marken. För två år sedan satte jag närmare 300 vårlökar. Jag tror inte att ens hälften kom upp. Troligtvis sorkar som kalasat på dem. Det var i och för sig realökar, så kvaliteten kanske inte var så bra. Som sagt, nytt försök i höst :)

Anni sa...

Du bor ju verkligen fantastiskt vackert! Omberg, Strand och Vadstena är platser jag gärna återvänder till.
140 tulpanlökar, det är grejer det! Jag planterade en mängd - kanske 250 st - för något år sedan, grävde upp alla efter blomningen i våras och planterade dem på ny plats för en månad sedan. Undrar så om de klarat sig och om det blir någon blomning nästa år.

lavendia sa...

Otroligt fint - en otroligt fin söndag. / Britt

✫ Fru Eriksson sa...

Så otroligt vackra Höstfoton & voffsen är bedårade/Nspuss i Höstsolen!

anemonen sa...

Det är alltid lika trevligt att sitta en stund extra och beundra de vackra vyerna. Ljuvlig höst som för vyerna än vackrare.

Mias Mix sa...

Åh vilka fantastiska höstbilder! Grattis till 3:eplatsen i fototriss! Så glatt överraskad att jag vann och lika glad att det var du och BP som också hamnade på pallen :)

Anita Malta sa...

Du har verkligen en fantastisk förmåga att se det vackra i naturen och föreviga det med din kamera ! Njuter så av dina fina höstbilder liksom vattnet som du fångat då fint. Är glad över att se att din fina vovve fick vara med också ;-)
Stort grattis till en värdig plats i Fototriss Lotta !!!

Anneli - A'la Foto sa...

Underbart höstiga bilder! Ja Omberg var vackert i helgen! Jag hade gärna hört av mig om jag visste hur jag skulle gjort det. Det var inte förrän jag var i trakterna runt Omberg som jag kom på att jag skulle titta efter ditt hus! Jag hade annars gärna träffats för en fika! Hade varit jättetrevligt att få hälsa på vackra Russan också! :)

Anonym sa...

Fantastiska bilder på vår vackra höst. Åtminstone slås man av hur praktfull hösten är just dom dagarna när solen skiner. Övriga dagar med storm, grått och ösregn.... ja då längtar jag till våren :) Ha en toppenvecka!

LINDA sa...

Så vackert! Kram Linda