Bloggintresserade

tisdag 26 maj 2015

Tidig morgon....

....steg upp klockan fem och tog en runda i trädgården, tanken var att jag skulle plantera ut lite småplantor men det blev en fotorunda istället samt 2 rabarberkakor som nu står i ugnen, snickarna blir klara med taket idag så de ska få kakan till kaffet och så tar jag med en till skolan också eftersom jag ska jobba där idag!
Rågen som gått i ax var så vacker i morgonsolen, svårt att fånga känslan på bild...

 

Päronblommorna är som vackrast nu med alla sina röda prickar... tyvärr är dessa päron oätbara men trädet är så vackert så det får stå kvar.
Ledsen att jag är dålig på att kommentera hos er alla nu, men tiden räcker för tillfället inte till.
Jag tittar iallafall runt och njuter av alla era inlägg och jag kommer igen med kommentarer, var så säkra! Må så gott!!!
/Lotta


7 kommentarer:

cissi sa...

Här är vi lite tidigare, mitt päronträd har blommat över och äppleträdet har precis slagit ut....man kan inte få nog av naturen nu.

Ezter sa...

På Österlen där vi är om helgerna, var päronen helt överblommade nu. Äpplena är i full blom, även här hemma, men de tar snart slut. Det går så fort.

Meta sa...

Du var en pigg en, inte orkar jag gå upp så där tidigt. Jag drar mig gärna till åtta i alla fall. Nybakad kaka måste väl gå hem hos snickarna.
Träd är vackra även om de inte bär frukt, bara de inte står i vägen förstås.
Här haglar det som bäst just nu. Kylan drar in genom dörren känner jag.
Det var ganska så skönt innan det kom.
Ha en bra kväll
Kram Meta

Leena sa...

Så du är också morgonpigg! Det är vi med och det tycker de flesta är lite konstigt. Vi vaknar ofta någon gång efter fem och nu på sommaren är det så skönt.
Så vackert päronträdet är, förstår att det får stå kvar. Vi har inga päron, de verkar inte trivas här alls (flera av grannarna har haft och de har bara vissnat efter några år) men äppelträden ska precis blomma. Det är också vackert.
Såg på ditt tidigare inlägg att du kunde skörda sallad, helt underbart! Våra gror jättedåligt, kanske får jag köpa färdiga salladsplantor i år ... inte roligt.
Ha det så skönt, och ta dig lite tid att njuta av våren/sommaren också! Vi finns ju här och när det blir lugnt igen så ser jag fram emot dina trevliga kommentarer.

Bea sa...

Underbara vår-bilder! Allting knoppas och gror, men vår-värmen har inte nått oss ännu.
Kram / Bea

groayla sa...

Fantastiske vakre bilder !!!

Mina fotostunder sa...

Underbar tid nu med alla blommande träd!