Bloggintresserade

söndag 24 maj 2015

Söndagsbilder från trädgården...


Vi har varit i Skåne på bröllop hela helgen så när vi kom hem fick det bli en snabbrunda i trädgården för att se allt som hänt under 3 dagar... Syrénerna har slagit ut och jag upptäckte flera nya tulpaner som jag inte sett förut, det var en kul upptäckt!

Den här vita får bli en ny favorit!Äppleträden börjar slå ut och till all glädje var det lite bin i blommorna ikväll.
Ramslöken blommar på trädgårdslandet, den har börjat föröka sig lite och jag funderar på om jag ska flytta den till parken istället?Det har börjat bli små paprika frukter..men det tar tid i år.... och i ärthinken har de blå sockerärtorna satt fart!Det ser ut att bli mycket vinbär.
.... och till kvällsmackan blir det nyskördade rädisor och sallad, det gillar jag!


Hur växer det hos er? Tyvärr verkar det som om det ska bli kallt och regn igen, ostadigt väder med andra ord :-(
/Lotta

3 kommentarer:

Ezter sa...

Syrenerna har knappt slagit ut, häggen är nästan överblommad, äppleblommorna fullt utslagna. Någon rhododendron i blom, pionknopparna är små. Liljekonvaljerna inte utslagna...

Meta sa...

Det är nog tidigare hos dig i alla fall Syrenen behöver mer värme för att slå ut här. De går sakta men säkert framåt kalla nätter gör ju att det tar tid och vad gör det när man får njuta lite mer istället.
Ha en fin vecka
Kram Meta

reneesfotoblogg sa...

Växer och växer! En fördel med kylan är att våren blir lång och det tycker jag om men några grader till hade väl inte gjort ont. Dock har vi införskaffat två äppleträd, Aroma och Filippa samt ett plommonträd Jubileum och nogsamt planterat.
Lite avundsjuk att du har Ramslök.