Bloggintresserade

tisdag 15 april 2014

Rekommenderas...

...Ramslök till påskmaten, pesto, soppa, aromsmör (till lammsteken). Det går att göra så mycket gott av denna milda "skogsvitlök" Tänkte också att jag ska prova att torka den och blanda med flingsalt, det borde bli väldigt gott?




Bloggvännen LINDA och jag var en tur till favoritberget och plockade i går kväll.
Ha en fin dag!
/Lotta

3 kommentarer:

Anonym sa...

Looks delicious!

Meta sa...

Verkligen en härlig matförhöjare. önskade jag hade ett ställe att åka till, här vid mig finns det nog inte så mycket vad jag vet. I brist på det så har jag beställt en planta att sätta på kolonin.
Önskar dig en fin Påskvecka
Kram Meta

Unknown sa...

Så härliga bilder! Vi åkte på Omberg i söndags, såg blad på ett ställe men jag blev så tveksam till det här med vad som är naturreservat eller ej. Hoppas du får en trevlig påsk!