Bloggintresserade

fredag 10 januari 2014

När- och Här producerat

så var det dags för andra omgången av när- och här Fredag-Söndag.
Har ni skaffat något gott till helgen, det viktigaste så här års är att det är Svenskt tycker jag och själv är jag ganska nöjd med dagens middag för den blev verkligen helsvensk!


  Svensk griskotlett, svenska Ingrid Marie äpplen, Obamapotatis från grannen och egna bönor!


Till kvällen blir det de sista svenska tomaterna som jag semitorkat i ugnen tillsammans med timjan från växthuset, ni skulle bara känna doften!!!! och resten är inte bestämt än :-)
Trevlig helg!
/Lotta

7 kommentarer:

Anonym sa...

Mums! Ser gott ut. Jag satte just in en bit finländsk grisytterfilé i ugnen, indränkt i grillsås. Till det kokt potatis och champinjonsås av färska svampar. Trevligt veckoslut!

Pia Gustafsson sa...

Härligt med närproducerat... Kraaam Pia

reneesfotoblogg sa...

Det är bland det mest tillfredställande när man kan servera, allra helst hemmaproducerat men när- eller svenskproducerat duger också. Dessvärre har vi varken mjölkkor eller köttdjur kvar så det blir att köpa men aldrig i livet kommer det annat än svenskt på bordet. Jo, förresten en sak, holländska ankbröst.

Charlotta sa...

Närproducerat är viktigare än svenskt för mig, men bor man inne i landet lagom så blir det ju svenskt i alla fall då. ;)
Ha en fin och smakrik helg!

lavendia sa...

Oh, vad gott. Är jag inte litet hungrig?

Anonym sa...

så härligt!

LINDA sa...

Jag har ätit godis som jag fick av grannen och ändå blir jag sugen - i synnerhet på tomatdoften!

Här är det jättehärligt nu. Trädgården är vit och fluffig och termometern visar tre minusgrader. Hoppas bara att vägarna inte är för hala eftersom K är på middag och ishockey i Ischokladen.

Kram
//Linda