Bloggintresserade

söndag 26 augusti 2012

Vetetröskning


Efter flera dagars uppehåll av tröskande pga regn blev det då äntligen tröskväder igen och vi kunde köra ända till klockan 22 i går kväll men nu har det återigen kommit en liten skur :-(
Varför kan det inte bli lite stabilt väder????

Bra gick det och dammigt var det!

7 kommentarer:

Ninni sa...

Vad fint det blev med dammet på bilden ;)Nej vädret har inte varit så stabilt här heller. Men jag är ju inte så beroende av det som du som ska bärga skörden.

Candy C. sa...

Wow, that was a late night! Dry is good when harvesting! :)

Livet på Vestergård sa...

Så vackra foton! Jag tänkte just i dag att jag får skynda mig ut och fota sädesfälten innan allt är tröskat,men det regnar här också så det får nog bli någon annan dag.
Kram Kicki

Lyckans lilla hus sa...

Vackra bilder! Sveps med i dem ;). Zinniorna i min bukett är ´Queen red lime´, mycket röda toner och som namnet säger drag av lime i olika skiftningar och stadier. En favorit som kommer att återkomma hos mig! Ha en fin vecka. Kram Marie

LINDA sa...

Härliga bilder! Blir alldeles knollrig när jag ser den coola tröskan - vill också åka tröska :) Undrar när bonden ska dra igång här utanför, fast hans är inte lika häftig. Hoppas det inte blev mer än en liten skur. Här har det blixtrat och dundat. Regnet kom så snabbt att jag inte hann ställa undan skottkärran - den har åtminstone fem liter regn i sig nu. Som sagt, hoppas det gick åt ett annat håll!

Kram
//Linda

Cajsas Faster sa...

Vi har haft bättre väder än vad de förutspådde. Så jag är rätt nöjd ändå;)

Ha en bra vecka. Marie

Pieces of Sunshine sa...

Wonderful captures of the harvest, brings back childhood memories of my uncle harvesting when we visited. I like the mix of timeless and modern, especially the photos with the wind turbine as well.