Bloggintresserade

onsdag 11 april 2012

Nyskördat!!

Nyskördad basilika från fönsterbänken, ruccola från växthuset och gräslök från trädgårdslandet, det kan inte bli bättre förutsättningar för en god middag enligt min mening!


Vilken lycka det är att göra sin egna pesto och det här är min favorit!Dagens nyskördade läckerheter....Allt blandat med nykokt pasta och lufttorkad skinka, jag lovar att det är jätte gott och därför bjuder jag på mitt bästa pesto recept.

Sardeller har jag sällan hemma däremot finns alltid anjoviskryddad sillfillé i stor burk som jag använder istället, och jag tycker det duger gott till vardags.
 Behöver kanske inte säga att jag är mätt och belåten och ska nu gå ut och fatta målarpenseln igen.

5 kommentarer:

**Perler på snor** / Dorthe DK sa...

Hvor lækre billeder og opskrift.
Næsten ikke til at klare her ved spisetid.

:-) Dorthe

Anki sa...

mmm... tur att jag ätit och är mätt och belåten - ser helt underbart ut!

Här är gudagott att vara ! sa...

Hej Lotta !
Har läst i kapp mej nu bland alla dina inlägg jag missat. - Jag blev väldigt förvånad då jag såg att ni har fått snö i helgen ! - Vilket bakslag för er som hade riktig vår. Men det har väl redan smält bort antar jag...
Fy på dej att lägga ut sådana goda bilder ;) Älskar också pesto, och brukar faktiskt göra på nässlor också. - Pröva det om du inte har smakat det !
Ha det gott !
kram Anneli ♥

Pia Gustafsson sa...

Vad gott! Jag är snart i kapp dig. Du jag gillade inte heller årets pelargon, lite ynklig tycker jag. Ha det bra! Kram Pia

Ingeborg sa...

Så deilig innlegg, på alle måter, blir sulten her jeg sitter;)

Og takk for fine ord på bloggen min, er alltid spennende å legge ut egne dikt:)