Bloggintresserade

onsdag 3 juni 2015

Hemma igen...

Nu har vi fått uppleva 5 underbara sommardagar i Lucca, Siena och Pisa med omgivningar. Italien visade sig från sin somrigaste sida, runt 25 grader och strålande sol.... Det var nästan en chock att komma hem till 10 grader och 14,3 grader i vårt hus! Burr!

 
Lycka är verkligen att efter en god pick-nick få slänga sig i havet och upptäcka att det är ca 20 grader varmt, gissa om vi njöt (tjejerna alltså) och ingen hade någon brådska upp!
Som ni nog förstår så är vårt resegäng väldigt roade av både vandringar och mat, vilket vi verkligen fått i stora portioner under dessa 5 dagar! Hoppas nu bara att värmen kommer även hit så vi får lite fart på växtligheten efter allt regnande!
Må så gott! och hoppas ni inte är helt utledsna på alla bilder!
/Lotta

7 kommentarer:

Meta sa...

Vilken härlig tripp ni varit på och mycket har ni hunnit se också
Idag blåser jag nästan bort solen visar sig mellan molnen som tur är den har jag längtat efter länge nu. Några träd har blåst ner utanför kolonin i skogen så nu hoppas jag på att det ska mojna så inget händer hos oss.
Ha en bra dag här hemma
Kram Meta

lavendia sa...

Mmmm så mysigt. Allra mysigast var den fina trappan. En sådan skulle man velat ha. / Britt

Laila sa...

Hur var det han sjöng, Birger Sjöberg: Jag längtar till Italien, till Italiens sköna land... Dina bilder får mig att instämma i sången!
Hoppas du tagit med dig lite av värmen tillbaka hit till våra breddgrader!
Allt gott!/Laila
PS Under Etiketter i högerkanten på min blogg hittar du länk till alla mina inlägg om vallört, hoppas du hittar svar och fler användningsområden där!

Maribel sa...

Vad härligt det ser ut, med fina vyer och mumsigt att äta.
Hoppas du tog med dig värmen, för det behöver vi nu.
Ha det gott!

LINDA sa...

Åh, har ni varit i Italien. Så mysigt. Älskar bilderna. Är det lika fint och trevligt som det ser ut? Har ju aldrig varit där, men dina bilder får mig att bli lite sugen.

Kram och trevlig helg!
//Linda

reneesfotoblogg sa...

Så mycket god mat! Snålvattnet rinner i mungiporna! Vacker natur och fantastiska gränder, särskilt för en fotonörd.

Nilla sa...

Vilka fantastiska bilder, såå vackert. Härlig resa. Kram