Bloggintresserade

söndag 10 augusti 2014

Behöver hjälp...

Kan någon förklara för mig hur det kommer sig att jag de sista veckorna haft så onormalt många sidvisningar varje dag??? Misstänker att det är något som inte stämmer och har försökt hitta ett svar men inte kommit fram till något????Hoppas någon har ett svar och kan berätta hur jag kan åtgärda detta!

???

/Lotta

9 kommentarer:

Leena sa...

Kanske bara att fler har har hittat hit? Jag brukar ju kolla här rätt regelbundet fast jag skrivet oftast inte något, tiden har inte räckt till.

Nette Cecilia sa...

Troligen tittar dom in till dig och dina vackra bilder ,för vackert är det idag också ,kram Nette

reneesfotoblogg sa...

Lite skumt är det för Feedjit syns inte sedan minst en vecka och innan var hela listan från en och samma ort i "Ulanbator" inom samma tidsrymd.

Meta sa...

Har du kollat skräpposten under kommentarer på sidan med statestik och annat. Där finns det en massa anonyma som kikar in och skriver konstiga adresser osv. Rensa den och sen. Lägg till Ordverifiering. Jag har gjort det och det har minskat lite. Måste kanske ta bort anonyma kommentaren.
Så fina dina blommor i vattnet är.
Hoppas det löser lite åt dig
Kram Meta

Pia Gustafsson sa...

Klart att man vill kolla in dina fina bilder. Fast om det är onaturligt mycket så kan det vara skräppost och anonyma kommentarer har jag fått massor av. Bläähh! Kraaam Pia

Lotta sa...

Nu har jag tagit bort all skräppost, det var massor :-( och lagt till ordverifiering) får se om det hjälper. tack för det tipset.

anemonen sa...

Jag tror att det bara är så att fler har blivit intresserade av din blogg för den är så fin med blommor och blader. Ett vackert arrangemang av blommor.

Mias Mix sa...

Så fint blomsterarrangemang! Hoppas det blir bättre nu när du fått lite tips. Många besökare vill man ju gärna ha, men inte massa skräppost. Ha en fin vecka!

Anna-Karin Eriksson sa...

Fint med blommorna i vattnet! Hoppas du bara får önskade besökare till din blogg!

//Scaniatjejen
http://www.scaniatjejen.se