Bloggintresserade

lördag 29 mars 2014

Paprikor och Chili

Vilken vår vi har och ändå är det bara sista helgen i mars...ofattbart, det blir mycket trädgårdsarbete nu för att inte tala om alla små plantor som behöver skolas om, ett jobb som jag tycker är måttligt kul....
Njuter av allt fågelkvitter, alla dofter och att spana in allt nytt som kommer upp...


Dessa fina har jag fått av Linda med bloggen Växthusliv, visst är de fina! Har för mig att hon sådde dem redan i början av december....


De här lila blommorna är så vackra tycker jag!
Små paprikor är redan på G!

Däremot är det en sak som är lite sorglig..det är jättelite blåsippor i vår skog i år och vi har ingen aning om vad det kan bero på????? behöver de kallare vinter eller????? Ingen aning.Igår kändes det lyxigt att gå ut och skörda egna kryddor till fredagsmaten....det blir liksom godare då :-)
Ha en kanonhelg alla som kikar in, nu ska här ut och jobbas.
/Lotta

4 kommentarer:

lavendia sa...

Vilka stora fina chiliplantor. Den lila är jättefin.
Här tycker jag att jag sett fler blåsippor än vanligt. Kanske lokalt? Ser ut att bli en fin helg - önska dig en trevlig sådan!

Gunilla Bäck sa...

De lila små blommorna är riktigt vackra. Jag har inte sett blåsippor i skogen ännu, men blad finns det gott om. Ha en fin helg!

Smultron på ett strå sa...

Vilka fina plantor! Hade ingen aning om att de hade lila blommor?!? //kram maria

Rost och rädisor sa...

Din kryddtallrik ser fantastisk ut! Om jag var tvungen att avstå alla mina växter och bara odla en endaste kruka så skulle det vara kryddor i den!

Hoppas det blir en lika fin dag idag!
/Anette