Bloggintresserade

måndag 3 mars 2014

Förra veckans vårtecken...

...skulle skrivit detta igår eftersom vårteckens utmaningen är varje söndag men det blir inte alltid som man tänkt sig så därför kommer det idag istället!
Det är verkligen vår i luften och den doftar gott, tyvärr lyser solen med sin frånvaro och istället är det dimman som härskar....
Myrorna hade fullt upp i solskenet... och snödropparna blommar för fullt även vid sjön där de annars brukar vara sena.Förra veckan bjöd också på det första fikat i växthuset, det är något visst med det och det var varmt!!! där inne, jag har sått sallad i en låda där men än har inget kommit upp.Ha en bra start på veckan! och vill ni också vara med och samla vårtecken är det bara att klicka på bilden i högermarginalen!!
/Lotta


5 kommentarer:

Meta sa...

Så långt det har kommit hos er med. Härligt att fika i växthuset, det är nåt visst med det.Nåt fika i mitt växthuset blir det inte i vår, det har inget glas än, Men nästa vår då skall jag sitta där.
Ha en fin vecka
Kram Meta

Carina sa...

Vad mycket vår du har, här lyser solen också med sin frånvaro, men jag tycker också vi har vår om än lite...kom hem förra veckan efter tre veckors bortovaro och jag kan säga att jag tyckte det kändes vårlikt, hade förväntat mig snö men istället var det fullt med snödroppar, både i gräsmattan och i rabatterna. Härligt! Ha en skön vecka.

Nette Cecilia sa...

Vackert med vårtecken idag hade vi ett riktigt vårtecken nämligen det var helt vitt ute på morgonen så nu är det slaskföre igen .kram Nette

Eva Trillian sa...

Så mycket vår du bjuder på :) Njuter!

Anonym sa...

Vilka vackra vårmotiv! Bilder man blir glad av!