Bloggintresserade

onsdag 29 januari 2014

Mexiko!

Jag har inte försvunnit om ni trott det utan vi har varit i Mexiko på 15 dagars rundresa och det har varit så himla kul och intressant, vi har åkt 260 mil, från Mexiko City till Cancun, så här kommer ett litet axplock från de första dagarna.


Rosépepparträd....


En kvinna som tar vara på sina torkade majskolvar.Kaktusar så långt ögat kunde se....
Det blev många besök på lokala marknader....


Det afrikanska tulpan trädet blommade för fullt.... så vackert!


Agave "ananaser" som användes till att göra sprit av...inte någon smaksensation direkt :-)Vi hade turen att få se massor av krokodillos!!!! och en hel del fina fåglar.


Färgglada armband möttes vi av överallt....


Fortsättning följer.....
Vi hade jätte tur med vädret, sol varenda dag och mellan 20-25 grader så idag har det känts väldigt kallt att sticka ut näsan i snöstormen!!!
Må så gott!
/Lotta

10 kommentarer:

Anonym sa...

Wow! Vad ni fått uppleva mycket nu igen. Jag gillade speciellt bilden på de två damerna på gatan. Så färggrann och ger en bild av vardagen i Mexiko. Ser fram emot att få se fler bilder!

LINDA sa...

Jag förstod för någon vecka sedan att ni nog hade flugit er kos. Har varit vansinnigt nyfiken på var i världen ni har semestrat. Trevligt med Mexiko! Vi var ju där i vintras - fast inte på en sådan resa som ni. Ser härligt ut! Och spännande!

Kram
//Linda

Meta sa...

Ja du det har varit rätt tomt här ett tag hade nog mina misstankar om semester.
Härlig resa ser det då ut att vara. spännande att se resten också Kaktusarna var jag imponerad av.
Ha en fin kväll och välkommen hem
Kram Meta

Nette Cecilia sa...

Ojdå vilken resa ,världen har nog förändrats rejält när du varit borta ,vi kallar det vinter .Min mans kusin har byggt hus i Mexico ,kanske vi far dit någon gång ,kram Nette

krakel sa...

Jag har nog blivit lite nojig. Fick en otäck magkänsla när du inte bloggat på så länge. Blev "skitglad" nu när jag såg det här och ni mår bra. Kul med en resa. Längtar efter att få se mer bilder, för det visar du väl. Och välkommen hem!
Kram

reneesfotoblogg sa...

För mig tillbaka en tjugo år i tiden när jag och Husbonden reste runt på Yuctanhalvön under två veckor.Om det inte var för den evighetslång resan dit så hade jag åkt i morgon dag.

Annika sa...

Vilken resa! Vilka exotiska bilder! Förstår att ni haft en härlig tripp! Själv blev jag lite skakis när jag såg bilderna på krokodilerna! Antar att ni inte badade just där? ;) :D
Ha det gott!
Kram Annika

Annika Christensen sa...

Aha det är du har varit?
Har saknat dig och tänkte på dig häromdagen.
Wow vilken resa!!!
Jag ser mer än gärna mera.
Allt gott
Annika

Anita sa...

Anade att du varit bortrest. Vilken härlig resa ni verkar haft. Och så många fantastiska bilder du tagit. Hade aldrig trott att rosépeppar växte på det sättet. Ser ju ut som rönnbär. Vilka naturscenerier, dom tar andan ur en. Och det känns som om du är nära krokodilerna, fast det går ju att zooma :) Blommande tulpanträd har jag aldrig sett. Fantastiskt vackert.

Tack för en härlig rundresa i Mexico med dina bilder.

Kram Anita

lavendia sa...

Helt rätt att åka iväg nu då det är så kallt och ruggigt. Fina bilder. Fina minnen.