Bloggintresserade

lördag 4 maj 2013

Mitt favorit trädgårdsmästeri.....


..idag gjorde vi årets första besök hos trädgårdsmästaren och det blev ett antal pelargoner inhandlade!!!
vi gick omkring länge och bara njöt av blomsterprakten och kikade in i alla drivbänkar....tänk att det finns så här fina ställen och tänk vilket handarbete det ligger bakom varje liten planta!
Se och njut!
Visst blir man väl glad och visst är det svårt att inte köpa något trots att växthuset och  en del fönsterbänkar redan är överfulla av pelargoner och andra plantor......

6 kommentarer:

Meta sa...

Härliga bilder,jag har nog aldrig varit till en handelsträdgård eller liknande utan att köpa någon sorts blomma.det är ju sååå härligt när man ser mängden blommor.
ha en fin söndag
Kram Meta

Malin Svensson sa...

Får man fråga vart det är någonstans? Jag bor ju inte alltför långt ifrån (tror jag) och en fin handelsträdgård är ju alltid värt ett besök. :)

Pilgrim sa...

Helt underbara bilder! Så vackert!
Ha det bäst!
Kram Hélena

Lotta sa...

Det ligger ca 7 km s Vadstena, R50, man svänger höger i Erlundakurvan,(och åker över en ladugårdsplan), det finns inga skyltar.

Nette Cecilia sa...

Du fick en utmaning av mig igår ,härliga blombilder du bjuder på .Nette

LINDA sa...

Åh, nu ser jag inlägget! Tack för att du tipsade. Vill förstås åka dit på en endaste gång, men nu är det ju söndagskväll ;)

Du som har lantbruk - kan inte du förklarar för mig hur ogräsharven vet vad som är ogräs och vad som är önskad gröda? Tittade på när bonden körde här på åkern i torsdags och han bara dundrade över allt det gröna. Blev väldigt nyfiken :)

Kram
//Linda