Bloggintresserade

tisdag 14 maj 2013

Kallt men vackert....

..det är så mycket som händer nu och så mycket man vill göra och så vackert överallt men ack så kallt, 
idag har termometern pendlat mellan 7 - 10 grader så det är vinterjacka som gäller, jag har ändå planterat ut alla tomater i växthuset för de vantrivdes inne nu men jag har hängt upp väv som skydd mot kylan så jag hoppas att de ska komma igång såsmåningom!


Bilderna är tagna från Russans och min morronpromenad, bokarna är nog som vackrast nu....
..och vildkörsbären i skogen har börjat slå ut
och vårt nysådda korn växer på bra!
Tycker även att tulpanerna är som finast nu innan de slagit ut för fullt.Hoppas ni alla njuter av våren och att värmen kommer tillbaka SNART!!!
Nu ska jag gå ut och klippa gräs.

9 kommentarer:

Gröna Anemone sa...

Så vackra foton! Idag har vi sått vårt korn, och så ser jag att hos dig lyser det så grönt och fint i fårorna. Det märks att här uppe i norr är våren ett par veckor senare. Konstigt nog brukar vi komma ikapp framåt sensommaren, ja nästan i alla fall.
Ha fin fortsättning på våren!

strandskatan sa...

Mycket vackra bilder med härlig vårkänsla... ofattbart att tulpaner är i full blom hos er :)
Hälsningar Halina

LINDA sa...

Ja, det är verkligen kallt. Det ösregnade när jag körde hem från jobbet – övertrött som jag var kröp jag ner under värmefilten tillsammans med katten. Och blev kvar. Har sovit väldigt gott ;) Nu skiner solen, men det är nästan så att jag önskar mig liiiiite duggregn i morgon bitti så att jag får ligga kvar länge med en god bok och lyssna till mysljudet ;)

Kram
//Linda

Nette Cecilia sa...

Härliga vårbilder eller nästan sommar här var det 20 grader mitt på dagen 10 såg jag att det var nu men på torsdag kommer värmen igen kram nette

Meta sa...

Ja du det är så härligt ute fast det är bara 10 grader här hos mig, du har det lite tidigare ser jag inga vildkörsbärsblom här inte. men jag kunde nästan se hur gräset växte efter regnet idag,Det sätter nog fart det mesta nu om det blir som de lovade, varmt.
ha en härlig vecka
Kram Meta

Nilla sa...

Ja visst njuter jag. Varje minut. Varje vår blir jag lika förundrad över allt som händer i naturen och trädgården på våren. Att man ser från dag till dag hur det växer och frodas. I bland från morgon till kväll. Jag vet ju att det är så, men ändå...förundras gör jag.
Kram

lavendel mio sa...

Nydelige vår bilder!!
Her er det sol og 14 gr, herlig å være ute å grave i hagen:)
Ha en fin dag!
Klem Hanne

Marit Helene Gåsland sa...

Å så flotte bilder og gresset gror ser jeg, ja det er så absolutt vår selv om jeg lurer litt når jeg ser på gradestokken på morgenen.
Ha en strålende dag.

LINDA sa...

Hej Lotta!

Tyvärr så blir det igen fotokurs för mig. Maken ska fira just den 2 juni, eftersom en gemensam kompis från scouttiden firar sin 40-årsdag den 1 juni. Det skulle dock ha varit väldigt roligt att få vara med.

Hoppas allt är bra och att vi kan träffas om inte allt för länge! Ser fram emot att besöka Erlunda också :)

Ha en fin lördag. Nu ska jag ut och plantera.

Kram
//Linda