Bloggintresserade

måndag 21 januari 2013

ChiliNu har snart alla chilisådder kommit upp och det börjar bli trångt i köksfönstret - precis som det ska vara så här års!
Hos "Havefolket " är det chilivecka kolla gärna in där om du är intresserad.
http://www.havefolket.com/

  
Sen blev det lite träningsbilder med close up  +4 också!
6 kommentarer:

Carina sa...

Oooops, mina chilifröer ligger kvar i fröpåsarna än!!! Tror du de gror där.....
Tack för tipset om close-up, jag gick och köpte mig ett i lördags, så nu har jag att träna på...var allt lite meckigt, men det är ju bra för det stjäl inget ljus.
Ha det fortsatt gott.
Kram

Annika Christensen sa...

Hej
Så fort jag kommer hem skall jag så mina.
Blir ju så sugen när jag ser dina raringar.
Annika

Veronica sa...

Det är kul att odla chili men jag inser sen när de mognar att det är onödigt för jag äter inte chili...tycker inte alls om stark mat! Så jag har släppt det och väljer att odla annat istället! Grattis till en lyckad fröuppdragning :)

kram

Fröpåsen sa...

Ser jättehärligt ut! Åh va ja längtar efter att börja så. Har inga lampor så jag får vänta lite med sådderna, men visst chilin ska ju i jorden nu för den tar lite tid på sig. Vad är Close up? Måste googla. Ha det så kul!

Fröpåsen sa...

Tack för info! Det ser iallafall bra ut på dina bilder. Så bra att det finns knep och man kan ju fixa lite i ett bildprogram med. Kul att leka lite ju!

LINDA sa...

Hej! Visst är det härligt med chilisådderna. Här har det börjat knoppas på plantorna, så det blir till att knipsa i dag. Fast jag funderar på att låta en planta vara bara för att se hur det går.

Kram
//Linda